KO KAKO PRAŠTA: Bik želi da se osveti svakom ko ga je povredio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo

Prepoznajete li se?

KO KAKO PRAŠTA: Bik želi da se osveti svakom ko ga je povredio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo

Zanimljivosti -

Svaki znak zodijaka ima svoje karakteristične osobine, pa i kada je praštanje u pitanju. Ako ste nešto zabrljali, evo šta da očekujete od druge strane, samo saznajte šta je u horoskopu...

Ovan prašta samo ako oseti kajanje

Tvrdoglavi Ovan se lako uvredi, ali brzo i oprašta. Ako se mnogo uvredio, postoji mogućnost da nekoliko dana neće razgovarati s vama, ali nakon nekog vremena ipak će popustiti. Izrazito ceni iskrenost i teži tome da bude okružen takvim ljudima. Oprostiće jedino kad oseti da se druga strana kaje zbog svojih postupaka.

Par, Svađa
foto: Profimedia

Osvetoljubivi Bik teško prašta

Bik je vrlo komplikovan znak kada je u pitanju povreda njegovog ega ili dostojanstva. Često prekida prijateljstva ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala. Zbog svoje temperamentnosti započeće svađe i osvetiće se svakome ko ga je povredio. Izuzetno je odan i veran prijatelj, pa isto očekuje zauzvrat. Oprostiće kada mu dokažete zašto ste mu prijatelji.

Blizanci ne prave dramu oko oprosta

Oni opraštaju svakome ko iskreno od njih to zatraži jer veruju da svako može da pogreši. Lako vređaju druge, a da toga nisu svesni jer im je jezik često brži od pameti. Najlakše praštaju kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu.

Raku je potrebno mnogo izvinjavanja

Rak je znak koji često menja raspoloženje, a voli i da se sveti za stvari koje su mu nanele bol. Teško prašta neveru ili odavanje tajne. Oprašta samo ako vidi da se druga strana mnogo potrudila da bi se izvinila i dobro mu objasnila zašto se kaje. Mali znak pažnje isto nije na odmet.

izvinjenje, ljutnja
foto: Profimedia

Lav: Svađa? Koja svađa?

Lav sam često ume da se iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povredio, jer skoro nikada ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe, povlači se i ne želi da se meša ni u čije stvari. On se gotovo nikad neće izviniti drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu. Kod Lava je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije desila.

bivši dečko, par, žena, muškarac
foto: Profimedia

Devica traži jasno izvinjenje

Prevrtljiva Devica je tvrdoglava i često osvetoljubiva. Kod nje je teško iskupiti se za svoje grehe, jer često preuveličava sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao želi jasno i glasno izvinjenje kojim će se potvrditi da je ona bila u pravu. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.

Vaga igra toplo-hladno

Vaga voli da pravi dramu oko svega i svaki sukob u životu kod nje će izazvati kolaps sistema. Ako od nje tražite oproštaj, imajte na umu da voli da igra toplo-hladno. U jednom trenutku biće spremna da oprosti, a već u drugom će se predomisliti. Njeno razmišljanje možete promeniti poklončićem uz izvinjenje.

žena, namigivanje, telo, crvena haljina
foto: Profimedia

Škorpija se godinama duri

Škorpija je tvrdoglav znak koji teško prašta. Često zbog toga ume da prekine i prijateljstva jer u njoj tinja doza osvetoljubivosti, ali i da drugima pokaže da s njim nema šale. Mogu proći i godine pre nego što progovori s vama. Ako oseti da će od vas imati koristi u budućnosti, ima šanse da vam oprosti.

veza, komentari, ćutanje
foto: Shutterstock

Strelac svima daje priliku

Ovo je jedan od znakova koji će uvek oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje drugu priliku. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako uvidi da ga nisu namerno povredili, Strelac bez problema prašta, ali su debata i rasprava o problemu neizbežni.

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima

Jarac je izuzetno ponosan i osvetoljubiv, pa ne prašta lako. Voli da ogovara i često će oni koji su ga povredili biti na meti njegovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da ga povredi jer znaju da im on lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće uvređenog Jarca.

Tračarenje, Ogovaranje, trač, tračare
foto: Profimedia

Vodolija veoma lako oprašta

Vodolija je znak koji oprašta svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ako shvati da neki prijatelji poseduju lošu energiju i nepovoljno utiču na nju, opraštanja i dalje druženje biće nemoguće. Vodolija ponekad kaže da vam je oprostila, iako u stvari nije, ali moguće ju je omekšati ako joj dokažete da ste krivi i iskreno se izvinite.

komšija, par, zagrljaj
foto: Profimedia

Ribe vrlo teško popuštaju

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Veoma teško opraštaju izdaju prijatelja, a ako i oproste, neko vreme će biti na distanci. Vode se svojom intuicijom, pa ako osete da nekome treba oprostiti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz života ovog vodenog znaka.

ljutnja, zlopamtilo
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

02:39

Astrolog upozorava: SREDA I ČETVRTAK SU PRELOMNI DANI RATA U UKRAJINI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track