SMELO ILI NEUKUSNO? Trudna Rijana ponovo PROVOCIRA svojim stajlingom! Prošetala u donjem vešu, i baš je BRIGA za komentare (FOTO)
Foto: Profimedia

stil poznatih

SMELO ILI NEUKUSNO? Trudna Rijana ponovo PROVOCIRA svojim stajlingom! Prošetala u donjem vešu, i baš je BRIGA za komentare (FOTO)

Pop kultura -

Popularna pevačica Rijana koja se tek vratila s nedelje mode u Milanu, nastavila je da pomera granice kada je njen smeli stil u pitanju.

Ovoga puta pojavila se na nedelji mode u Parizu u mrežastom negližeu, ispod kojeg su se videle crne čipkane tange, dok je trudnički stomak bio u prvom planu. Diorovoj reviji prisustvovala je oskudno odevena, a negliže je ukombinovala sa dubokim kožnim čizmama i oversize crnim mantilom od kože.

rijana
foto: Profimedia

Ona je navikla da izaziva lavinu komentara svojim pojavljivanjem, i nastavila je da to radi i sada kad je u drugom stanju. Nakon što je objavila da je trudna, rekla je da sebe vidi kao seksi mamu, i da će se tako i ponašati.

"Kada žene zatrudne, društvo im nameće da treba da se pritaje i da sakrivaju svoju seksi stranu jer trenutno nisu seksi. Međutim, kod mene to ne prolazi. Sada nosim stvari za koje nisam imala samopouzdanja ni da probam pre nego što sam ostala trudna. Sve što je s kaiščićima i izrezima, to je bolje za mene", rekla je Rijana za strane medije.

rijana
foto: Profimedia

Podsetimo, Rijana očekuje svoje prvo dete sa dečkom, reperom ASAP Rokijem, što je nedavno otkrila pokazavši svoj već veliki stomak ispod raskopčane duge roze jakne.

Kasnije je viđena kako pokazuje trudnički stomak u džemperu na pertlanje, zbog čega su je posebno kritikovali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

Trudnoća u vreme pandemije korona virusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track