SRBIJA JE IZABRALA NEŠTO JAKO NEOČEKIVANO: Hrvatska predstavnica na Evroviziji komentarisala Konstraktu, evo šta je sve rekla!
Foto: Printscreen, Ata images

KONKURENCIJA

SRBIJA JE IZABRALA NEŠTO JAKO NEOČEKIVANO: Hrvatska predstavnica na Evroviziji komentarisala Konstraktu, evo šta je sve rekla!

Pop kultura -

Hrvatsku će ove godine na Evroviziji u Torinu predstavljati Mia Dimšić sa pesmom "Guilty Pleasure". Mlada muzičarka se sada izjasnila šta misli o srpskoj predstavnici, Ani Đurić Konstrakti, i njenoj kompoziciji "In corpore sano", koja joj je konkurencija na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nenad Kostić

- Svakako mi se sviđa originalnost, baš poštujem autentičnost, radujem se da je upoznam. Mislim da je Srbija izabrala nešto jako neočekivano, jako zanimljivo i sada, naravno, niko ne zna kako će to proći. Videćemo sve u petom mesecu - rekla je Mia Dimšić.

Podsetimo, Mia Dimšić se kvalifikovala za Evroviziju u Torinu pobedom na "Dori", nacionalnom hrvatskom takmičenju. Ona je navela da je dobila mnogo saveta od koleginica koje su učestvovale prethodnih godina na Evroviziji.

- Najupečatljiviji savet dala mi je Emilija Kokić, budući da je ona jedina pobednica iz Hrvatske na Evrosongu. Rekla mi je kako je sve to jako stresno, ali da je najbitnije pronaći način da uživaš. To je savet, kada bismo podvukli sve što mi je ikada rečeno, sve bi se svelo na tu jednu stvar, koju i ja sama sebi želim. Samo da nekako pokušam da maknem sve te pritiske sa strane i pokušam u tome baš da uživam - rekla je Mia Dimšić.

(Kurir.rs/ RTL.hr)

Bonus video:

00:05

Isplivala reakcija Konstrakte posle pobede na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track