POZNATOG GLUMCA OPET ISTRAŽUJU ZBOG NAPASTVOVANJA: Sud odlučio da obnovi slučaj, a saznalo se i ko je žena koja ga je OPTUŽILA!
Foto: Profimedia

opet počinje

POZNATOG GLUMCA OPET ISTRAŽUJU ZBOG NAPASTVOVANJA: Sud odlučio da obnovi slučaj, a saznalo se i ko je žena koja ga je OPTUŽILA!

Pop kultura -

Pariski sud rekao je da će nastaviti s istragom Žerarda Deprardjea, jednog od najpoznatijih francuskih glumaca kog je glumica optužila za silovanje.

Tužitelji su 2019. godine odustali od istrage, navodeći nedovoljne dokaze kao razlog, da bi ponovo preuzeli slučaj kasnije te godine nakon novih pritužbi policiji.

Žerard Depardje
foto: Profimedia

U decembru 2021. godine francuska glumica Šarlot Arno otkrila je na društvenim mrežama da je ona žena koja se krije iza optužnice, rekavši da nije mogla da podnese da nastavi sa ćutnjom.

Žalbeni sud u Parizu rekao je u četvrtak da je odbio Depardjeov zahtev za odbacivanjem istrage.

Glumac je prethodno, preko svog advokata, "čvrsto odbacivao" optužbe.

Depardje je glumio brojnim francuskim filmovima, postavši slavan 1974. godine sa filmom "Going Places", dok je postao međunarodno priznat 1990. godine sa engleskom komedijom "Zelena karta". Za tu ulogu je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca.

Uloga u francuskom filmu "Cyrano de Bergerac" iste godine donela mu je nagradu za najbolju mušku ulogu na filmskom festivalu u Kanu, i nominaciju u kategoriji najbolje glavne uloge na Oskarima 1990. godine.

Godine 2013. ruski predsednik Vladimir Putin ponudio je Depardjeu rusko državljanstvo. Glumac je lično od Putina primio nov pasoš u rezidenciji ruskog čelnika na crnomorskoj obali.

Žerard Depardje
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track