DOS SANTOS SLUČAJNO PODELIO VIDEO VRELE AKCIJE SA NJOM! Zvezda S*KS skandala rešila da naplaćuje usluge: Dala je BIZARNU CENU!
Foto: printskrin

NEVEROVATNO

DOS SANTOS SLUČAJNO PODELIO VIDEO VRELE AKCIJE SA NJOM! Zvezda S*KS skandala rešila da naplaćuje usluge: Dala je BIZARNU CENU!

Žena -

Seksi brineta Amanda Trivizias našla se u centru seks skandala kada je njen bivši partner, fudbaler Džonatan don Santos "pritisnuo pogrešno dugme na telefonu" i u lajvu pokazao njihovu vrelu akciju iz kreveta.

Njihov vreli lajv video brzo je obrisan, ali su na društvenim mrežama ostali skrinšotovi njihovog odnosa, te je njena popularnost skočila praktično preko noći. Broj pratilaca lepe Amande se duplirao, a ona je sada rešila da "unovči slavu" i otvoru nalog na Onlifens platformi, prenosi Mondo.

Amanda je na Instagramu objavila seksi klip u kojem pokazuje guzu u tangama i link koji vodi ka njenoj stranici, na kojoj je naznačeno da ukoliko želite da je vidite u eksplicitnim pozama "morate da častite 200 dolara".

Ona na društvenu mrežu instagram vrlo često kači provokativne fotografije, zbog kojih svi muškarci gube glavu, te nije čudo da se odlučila za tako visoku cenu samo jedne fotografije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:35

Aca Lukas napravio SPEKTAKL na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track