OVO JE LAVOR KOJI IDE U TORINO: Konstrakta odlučila kako će izgledati rekvizit na sceni? Takvo posuđe se više ne proizvodi (FOTO)
Foto: ATA images

popularni lavor

OVO JE LAVOR KOJI IDE U TORINO: Konstrakta odlučila kako će izgledati rekvizit na sceni? Takvo posuđe se više ne proizvodi (FOTO)

Pop kultura -

I dalje se ne smiruju strasti oko izbora za pesmu Evrovizije. Pobednica Ana Đurić Konstrakta sa neobičnom numerom "In Corpore Sano" podigla je veliku prašinu - što zbog smelog teksta, što zbog neobičnog nastupa, na koji, kako je i sama rekla, uopšte nije potrošila puno novca, jer je glavni rekvizit bio lavor.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

Kako prenosi RTS, Konstrakta je preko „Tvitera“ dobila zanimljiv poklon koji bi mogao da joj koristi tokom nastupa na evrovizijskoj sceni od kompanije koja se bavi pravljenjem posuđa.

- Ako neko poznaje Konstraktu može li da joj javi da smo specijalno za nju danas proizveli nešto što više ne proizvodimo i da želimo da joj poklonimo jer je carica - napisala je na Tviteru ova kompanija, dok je RTS potvrdio da je Konstrakti sve preneto.

Konstrakta
foto: Twitter/RTS

- Javljeno. Umetnica kaže bravo i može može može za Torino! - napisano je sa evrovizijskog nalog na Tviteru, koji je u vlasništvu RTS-a.

Ostaje nam da vidimo da li će zdrava umetnica zaista poneti ovo retro posuđe na Evroviziju u Torinu, s obzirom na to da je do takmičenja ostalo još vremena za pripremu nastupa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:21

KONSTRAKTA ZBOG SPECIJALNOG RAZLOGA IMA ŠANSU DA POBEDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track