RECI MI ŠTA SI U HOROSKOPU I REĆI ĆU TI KAKAV SI VOZAČ: Za ove znakove kažu da su NAJGORI u saobraćaju, jedan posebno NERVIRA
Foto: Shutterstock

LAKO GUBE ŽIVCE

RECI MI ŠTA SI U HOROSKOPU I REĆI ĆU TI KAKAV SI VOZAČ: Za ove znakove kažu da su NAJGORI u saobraćaju, jedan posebno NERVIRA

Auto -

Horoskopski znaci mogu nam mnogo toga reći o našim veštinama i osobinama, pa tako i kakav je neko kao vozač.

Prema karakteristikama koje znakovi poseduju, astrologija tvrdi da one mogu da pokažu kakav je ko u saobraćaju. Kako piše Pinkvilla, ova tri horoskopska znaka su najgori vozači.

vozač, vožnja
foto: Shutterstock

Ovan

Ovan je vozač koji voli brzo da vozi. Veoma je impulsivan i tvrdoglav, pa je najbolje ne smetati mu tokom vožnje. Ovan voli da ima potpunu kontrolu nad putem, ali uvek će izgubiti živce ako mu nešto spreči planove, poput gužve ili saobraćajne nezgode na putu.

Strelac

Kao još jedan impulsivan vozač, Strelac nikada ne može da pogodi prava skretanja. Takođe, nikako ne može paralelno da parkira, niti polako da skreće. Veoma je nestrpljiv kao vozač, ali i kao saputnik tokom putovanja.

žena, vozač
foto: Profimedia

Rak

Nešto suprotno od Ovna i Strelca, Rak je spor vozač koji voli da bude izuzetno oprezan dok je na putu. Verovatno će mu trebati večno da stigne do odredišta, a to može da postane prilično naporno za suvozače. (Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

06:23

Etnolog i astrolog objasnili kako izbeći LOŠU karmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track