EVO KAKO DANAS IZGLEDA GLAVNI FRAJER 90-IH! Žene su ludele za njim, a sada ga ne biste PREPOZNALI: Gde je sada Roki? (FOTO)
Foto: PrintScreen/Youtube

BIO JE SAN SVIH SNOVA

EVO KAKO DANAS IZGLEDA GLAVNI FRAJER 90-IH! Žene su ludele za njim, a sada ga ne biste PREPOZNALI: Gde je sada Roki? (FOTO)

Pop kultura -

Popularna serija "Srećni ljudi" koja se emitovala od 1993. do 1996. godine, ljudima je privlačila mnogo pažnje, kako zbog toga što je opisivala kako izgleda normalan život u doba kada nam je svaki dan strašan zbog velike inflacije i sankcija, tako i zbog fantastične glumačke podele koja je obeležila ovu seriju.

Od Tanje Bošković, preko Bate Živojinovića i Radmile Savićević glumačka ekipa za ovu seriju privlačila je pažnju javnosti, čak i kada su neki od njih seriju napustili i zamenili su ih drugi. Ipak, jedan glumac privukao je veliku pažnju javnosti, a to je bio prelepi Bogdan Kuzmanović koji se u seriji pojavljuje kao Roki.

Bogdan se u seriji pojavljuje tri puta, u desetoj, osamnaestoj i devetnastoj epizodi, a sa svojim pojavljivanjem izazvao je veliku pažnju pripadnica slabijeg pola.

On je bio glavni frajer devedesetih i žene su potpuno ludele za njim, a njemu je to i te kako prijalo, te je uvek vešto krio svoj ljubavni status. Ipak, danas se dosta izmenio i potpuno se povukao sa velikog platna i malih ekrana, te se okrenuo pozorištu.

Slike iz 2014. godine pokazuju da je pustio kosu koja se kovrdža, a na licu mu se ne vide godine iako je sada već zagazio u sedmu deceniju. Da li biste ga prepoznali danas?

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track