EMOTIVAN DAN U DOMU IVE ŠTRLJIĆ: Zvezda serije Igra sudbine ima poseban razlog za slavlje, a ova poruka raznežila je sve fanove!
Foto: Sonja Spasić

PRELEPO

EMOTIVAN DAN U DOMU IVE ŠTRLJIĆ: Zvezda serije Igra sudbine ima poseban razlog za slavlje, a ova poruka raznežila je sve fanove!

Pop kultura -

Ne kaže se bez razloga da su sinovi mamini, a ćerke tatine princeze. Povezanost između očeva i njihovih mezimica prsoto je neobjašnjiva, puna ljubavi i brige, a opet toliko jednostavna.

tata, ćerka, plaža
foto: Profimedia

Tokom odrastanja tate su najveći oslonac za ćerke, oni su njihovi vitezovi i superheroji, a kada ćerke porastu postanu svesne ljubavi koju im je otac pružio i vole ga čak i više nego kada su bile male.

Iva Štrljić, zvezda serije "Igra sudbine" savršeno razume tu vezu između oca i ćerki, a kako je danas njenim tati rođenda, glumica je htela da ga obeleži na emotivan način. Naime, ona je objavila fotografiju iz detinjstva u opisu koje je napisala:

- Danas je tatin rođendan i birajući fotografiju, nekako uvek dođem do toga da mi je ova naša jedna od najdražih. Jer sve je tu negde na njoj, u pogledu oca u pogledu deteta, u zamišljenosti, u durenju, u osmehu, u smazanim palačinkama i izrecitovanoj pesmici... Onaj maleni smešni detinjasti trenutak koji razumeju tate i razumeju ćerke. Onaj neki krhki, nespretni, simpatični momenat koji teško da umem da opišem tek tako, nekim pridevom, nekom rečju...Jednostavno taj neki zajednički trenutak tata i trenutak ćerki.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track