00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

KOLEGE GA SAVETOVALE

POGLEDAJTE KAKO SU VILA SMITA SMIRIVALI NAKON INCIDENTA: Nije mogao da dođe sebi, kolege ga TEŠILE, evo šta se dešavalo IZA KULISA

Pop kultura -

Glumac Denzel Vošington tešio je kolegu, Vila Smita, nakon što je noćas udario komičara Krisa Roka na bini 94. dodele Oskara.

Rok se našalio na račun frizure Smitove supruge, Džejde Pinket Smit, spomenuvši film "G.I. Jane", u kome je glumica Demi Mur obrijala glavu. Džejda je inače obolela od alopecije, te joj, očekivano, ova neslana šala nije nimalo prijala.

Vil Smit
foto: Printscreen/ Twitter

Smit, koji je petnaest minuta kasnije osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Ričard", izašao je na binu i ošamario Roka, a isprva se činilo da je reč o šali. Međutim, nešto kasnije je Smit sve šokirao kada je sa svog sedišta u prvom redu povikao: "Ne stavljaj ime moje žene u svoja je*ena usta!"

Nakon šokantnog incidenta Smita je tešio Denzel Vošington. Vil je kasnije u svom govoru otkrio šta mu je rekao.

- Hvala, D! Denzel mi je pre nekoliko minuta rekao: "U svom najvišem trenutku, budi oprezan, jer tada đavo dolazi po tebe" - rekao je, a Denzel je takođe zaplakao.

Kasnije tokom reklama, Smita su smirivali i Tajler Peri i Bredli Kuper, koji je stavio ruke na Smitova ramena dok je pokušavao da ga uteši.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track