00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

SVI SE PITAJU DA LI JE ISCENIRANO

VIL SMIT ME JE UPRAVO J***NO ODVALIO: Prva reakcija Krisa Roka nakon ŠAMARANJA pred celim svetom! Komičar ZBUNJEN i ŠOKIRAN!

Pop kultura -

- Vil Smit me je upravo je*eno odvalio. Baš lepo - bile su prve reči Krisa Roka nakon što ga je glumac ošamario pred celim svetom na 94. dodeli Oskara.

Ovaj nasilni momenat zasenio je čitavu ceremoniju dodele Oskara, a sve se dogodilo nakon što je komičar Kris Rok napravio neumesnu šalu na račun supruge Vila Smita, Džejde Pinket Smit.

Naime, kada je Kris Rok predstavljao laureata za najbolji dokumentarni film, obratio se supruzi Vila Smita, koja je sedela pored njega u Dolbi teatru:

Oskar, Vil Smit, šamar, Kris Rok
foto: Youtube Printscreen

- Džejda, volim te, jedva čekam da vidim "GI Jane 2" - aludirajući na njenu obrijanu glavu usled alopecije s kojom se bori.

I dok je glumica prevrnula očima na reči Krisa Roka, njen suprug, Vil Smit, najpre se smejao, a samo par trenutaka kasnije glumac je ušetao na binu, udario po faci Roka, i odšetao sa zajedljivim osmehom na licu. Rok je na to reagovao rečima:

- Vil Smit me je upravo je*eno odvalio. Baš lepo…

Smitu to nije bilo dovoljno, pa je iz publike nastavio da glasno dobacuje:

- Nemoj da uzimaš u je*ena usta ime moje žene!

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

Uprkos nasilnom ponašanju, nešto kasnije ponovo je izašao na binu, ovoga puta da bi preuzeo svog prvog Oskara za ulogu u "Kralju Ričardu", istinitoj priči o ocu teniskih zvezdi Venus i Serene Vilijams. I simbolično se osvrnuo na ono što je uradio:

- Ričard Vilijams, koga igram, bio je nezaustavljivi branilac svoje porodice…. Pozvan sam u životu da branim svoje ljude... Želim da se izvinim Akademiji, kolegama - rekao je plačući. Posle je dodao da "umetnost imitira život", zaključivši:

- Ljubav će vas naterati da uradite lude stvari!

Vil Smit
foto: Profimedia

O celom incidentu oglasila se i policija u Los Anđelesu.

- Istražni subjekti LAPD-a svesni su incidenta između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je da podnese policijsku prijavu. Ako uključena strana želi policijsko izvešće kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražno izvješće - stoji u saopštenju Policijske uprave Los Anđelesa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:46

NACIONALIZAM NEGUJE POGREŠNE VREDNOSTI: Oskar Martines o napuštanju rodne zemlje u osmoj deceniji života (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track