00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

KO JE KRIV ZA NASILJE?

DŽEJDA JE NATERALA VILA SMITA DA OŠAMARI KOMIČARA?! Mrežama kruži snimak na kome se glumac SMEJE šali, a onda je usledio OBRT

Pop kultura -

Nakon što je Vil Smit na dodeli Oskara ustao iz publike i na bini ošamario Krisa Roka, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji pokazuje trenutak kada se i sam glumac s kolegama glasno smejao šali na račun supruge.

Naime, glumac je burno reagovao nakon što je Rok Džejdu Pinket Smit uporedio s Džej Aj Džejn, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma koju je 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Snimak koji se sada pojavio prikazuje Smita kako se najpre glasno smeje, a nakon što ga je Džejda pogledala i prevrnula očima, glumac je ustao i nasrnuo na Krisa.

"Više ne poštujem Smita. On sigurno nije tako reagovao zbog šale, već je to bila frustracija koju je stvorio stav njegove supruge i morao je da se iskali na nekome. Čak se i Vil smejao sve dok ga njegova narcisoidna žena nije pogledala", jedan je od komentara ispod videa.

Inače, mnoge Smitove kolege ne opravdavaju njegov postupak. Oglasili su se na društvenim mrežama, gde pišu kako nasilje nikada nije rešenje.

Inače, o skandalu se oglasila i policija. Potvrdili su da je komičar odbio da podnese krivičnu prijavu protiv glumca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

13:00

CECIN DEČKO ULOGU U FILMU DOBIO PREKO VEZE! Rediteljka ispričala kako je došlo do saradnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track