VIL SMIT UNAPRED ISPLANIRAO ŠAMAR?! Glumac pre dodele Oskara najavio HAOS! Evo šta je prethodilo SKANDALU o kome priča ceo svet!
Foto: Printscreen/Youtube/ CTV Comedy Channel

PLANIRAO JE TO?

VIL SMIT UNAPRED ISPLANIRAO ŠAMAR?! Glumac pre dodele Oskara najavio HAOS! Evo šta je prethodilo SKANDALU o kome priča ceo svet!

Pop kultura -

Vil Smit definitivno je obeležio dodelu Oskara ove godine, kada je komičaru Krisu Roku lupio šamar dok ga je ceo svet gledao.

Naime, Rok je pokušao da se našali na račun Vilove bolesti supruge Džejde Pinket Smit, koja pati od alopecije, zbog čega joj je opala kosa. Vil je, besan zbog uvrede na račun svoje žene, usato i udario šamar komičaru.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Gotovo da nema osobe na planeti koja ne priča o ovom skandaloznom događaju, te dok mnogi misle da je Vil samo iskreno odreagovao da bi odbranio suprugu, drugi tvrde da je ceo događaj bio unapred osmišljen.

Sada su kockice počele da se sklapaju, te se pojavio video koji ide u prilog teoriji da je sve smišljeno. Naime, pred samo dodelu ovih prestižnih nagrada, Vil je na društvenoj mreži Instagram objavio video sa svojom suprugom ispred zelenog platna, u opisu kog je napisao:

- Obučeni za predstojeći haos.

Nasmejan, doteran i razigran par je očigledno u dobrom raspoloženju na snimku i vidno se zabavljaju, ipak u nekoliko navrata se vidi i Vilova besna faca, te nije nelogično pretpostaviti da je Vil možda i planirao da napadne Roka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

13:00

DODELA NACIONALNIH PENZIJA: Evo šta je sada potrebno za dobijanje PRIZNANJA i koji je IZNOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track