PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ JE OVAJ POZNATI GLUMAC: Svi pamte njenu ljubav s Madžgaljem, a ovaj kolega joj je prvi ukrao srce
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

SEĆATE LI SE?

PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ JE OVAJ POZNATI GLUMAC: Svi pamte njenu ljubav s Madžgaljem, a ovaj kolega joj je prvi ukrao srce

Pop kultura -

Dubravku Mijatović mnogi danas jako vole i pamte po bezbroj fantastičnih uloga, od kojih su neke od najskorijih uloge u serijama "Žigosani u reketu", "Urgentni centar" i "Nemanjići - Rađanje kraljevine".

Gotovo se svi sećaju koliko je Dubravka bila slomljena nakon što je posle svega sedam godina braka ostala udovica Marinka Madžgalja 2014. godine. Ovaj par mnogo se voleo, a Marinkova smrt Dubravku je duboko potresla.

Dubravka Mijatović, Marinko Madžgalj
foto: Damir

Ipak, zaboravljeno je da je pre Marinka, sa kojim je 2009. godine dobila ćerku Saru, Dubravka bila u braku sa još jednim poznatim glumcem.

Naime, ona je na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu“, 1998. godine upoznala svog budućeg supruga. Dubravka je igrala glavnu žensku ulogu, a njen partner u filmu bio je Gorana Radakovića. Ovaj glumački par ubrzo se i zaljubio, te su ušli u brak i 2000. godine dobili ćerku Ivu.

Nažalost, shvatili su da se kao partneri ne slažu, te su se i razveli, ali su ostali u prijateljskim odnosima i nastavili svoje živote sa drugim partnerima. Goran je nakon toga, takođe, dobio još jedno dete, sina Mihajla, a kako je jednom prilikom istakao, jako voli da bude posvećen svojoj deci:

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUD Poznati glumac danas seda na optuženičku klupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track