ZBOG SADAŠNJE TUČE, ZBOG BIVŠE JE PLAKAO U TOALETU RESTORANA: Evo ko je BIVŠA SUPRUGA Vila Smita koju je ostavio zbog Džejde FOTO
Foto: Profimedia

IMAJU ZAJEDNIČKOG SINA

ZBOG SADAŠNJE TUČE, ZBOG BIVŠE JE PLAKAO U TOALETU RESTORANA: Evo ko je BIVŠA SUPRUGA Vila Smita koju je ostavio zbog Džejde FOTO

Pop kultura -

Bivša supruga Vila Smita, Šeri Zampino, podelila je fotografiju s njim nastalu nakon dodele Oskara. Na njoj Šeri drži statuu koju je on osvojio za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

"Epska noć. Čestitam ti ponovo. Kad jedan pobedi, svi pobeđujemo. Porodica na prvom mestu", napisala je ona.

Na fotografiji Smitova prva supruga nosi crnu haljinu i crno-belu maramu, dok je on nasmejan pored nje.

Zampino i Smit bili su u braku od 1992. do 1995. godine i imaju sina Treja (29). Nakon što su se razišli, Smit je ušao u vezu s Džejdom Pinket, kojom se oženio 1997. godine i s njom ima sina Džejdena (23) i ćerku Vilou (21).

Zampino danas vodi kompaniju koja se bavi proizvodnjom putera za telo.

Pre četiri godine Smit je progovorio o njihovom razvodu. Tad je bio gost u podkastu "Red Table Talk", svoje sadašnje supruge Džejde, a rekao je da je "nekontrolisano plakao" u WC-u jednog restorana tokom braka sa Šeri. U tom trenutku je shvatio da je u braku s pogrešnom ženom.

"Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osetio. Bili smo u restoranu 'The Palm' u Njujorku i sećam se da sam morao da odem od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bi trebalo da budem", rekao je.

"Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smejao se. Znao sam da bi trebalo da budem s Džejdom, ali nisam se razveo", dodao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track