DEVOJČICA IZ SIJINIH SPOTOVA ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Kao klinka HIPNOTISALA svet plesom, a sada njena lepota ODUZIMA DAH!
Foto: Printscreen YT

PRELEPA JE

DEVOJČICA IZ SIJINIH SPOTOVA ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Kao klinka HIPNOTISALA svet plesom, a sada njena lepota ODUZIMA DAH!

Pop kultura -

Preksinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana 94. dodela Oskara, a najvažnija holivudska noć u godini tradicionalno je na crvenom tepihu okupila neke od najvećih zvezda današnjice.

Sia, Spot, Devojčica
foto: Printscreen YT

Pažnju su privukle brojne fantastično obučene dame i dok su neke odušavljavale okupljene izgledom, druge su pažnju privukle i iz nekih neobičnijih razloga, a među njima je bila Medi Zigler.

Medi je još kao devojčica proslavila kada je zaplesala u spotu za pesmu "Chandalier" poznate pevačice Sie. Tada niko nije mogao da skine pogled sa nje dok je igrala i skakala svuda po sceni i mesecima se pisalo samo o ovoj neverovatno talentovanoj devojčici.

Ipak, Medi je sada porasla i stala u neverovatno lepu mladu devojku, koja pleni svojim izgledom, ali i svojim stavom. Medi se odlučila za crnu balsku haljinu, kreaciju Đanbatiste Vali, koja je oslikavala sav glamur večeri. Duga, raskošna crna haljina bila je upotpunjena dijamantskim nakitom. Kosa joj je bila skupljena u romantičnu punđu, a šminka jednostavna i svedena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track