J**EŠ SIROMAŠNE! SLAVNI KOMIČAR NIKAD BRUTALNIJE O OSKARIMA I POKLONIMA: Ovo je najraznovrsnija dodela ikad, svi su tu, osim njih
Foto: Shutterstock, EPA

pravo u metu

J**EŠ SIROMAŠNE! SLAVNI KOMIČAR NIKAD BRUTALNIJE O OSKARIMA I POKLONIMA: Ovo je najraznovrsnija dodela ikad, svi su tu, osim njih

Pop kultura -

O ovogodišnjoj dodeli će se pričati danima

Posle završetka 94. dodele Oskara u Los Anđelesu, na društvenim mrežama pojavili su se razni komentari.

Među njima, bio je i onaj korisnika Tvitera koji je napisao da je Riki Džervejs (60) trebalo da bude voditelj na ceremoniji.

- Da bar Riki Džervejs vodi Oskare - napisao je Tviteraš, a komičar mu je ubrzo i odgovorio.

- Počeo bih ovako: "Zdravo. Nadam se da će ova emisija razveseliti obične ljude koji ovo gledaju kod kuće. Ako ste, na primer, nezaposleni, utešite se činjenicom da čak i da imate posao, vaša godišnja plata verovatno ne bi iznosila onoliko koliko iznosi vrednost džakčića s poklonima koju su glumci upravo dobili - napisao je komičar.

- Ponosan sam što mogu da objavim da je ovo najraznovrsnija i najprogresivnija dodela Oskara ikada. Vidim ljude iz svih sfera života. Svaka demografska skupina koja postoji pod suncem. Osim siromašnih, očito. J*beš njih - dodao je.

Komičar je na ove tvitove dobio mnogo lajkova i pozitivnih komentara.

Ove godine vrednost poklona nije iznosila 200.000 dolara kao prošle godine, već 139.000 dolara. Svi nominovani su dobili skupocene poklone poput poklon bonova s kozmetičkim tretmanima u vrednosti od 22.000 dolara, trodnevni boravak u velnesu u vrednosti od 15.000 dolara.

oskar, Oskar
foto: Profimedia

Osim toga, moći će biti četiri noći u luksuznom resortu za dve osobe u vrednosti od 15.600 dolara. U vrećicama se našlo i maslinovo ulje, grickalice, ali i malo zemljište u Škotskoj čiji su vlasnici postali svi nominovani.

Mnogi na društvenim mrežama kritikovali su zvezde koje se oglašavaju o ratu u Ukrajini, a prihvatili su takve poklone. Neki koji su ovu situaciju komentarisali da bi bilo bolje da su taj novac uložili kako bi pomogli izbeglicama iz Ukrajine.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Inače, komičar Riki Džervejs je poznat po britkom jeziku i time da nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njegove komičarske priče često ubodu suštinu. Svi još uvek prepričavaju njegove šale odnosno monolog sa Zlatnih globusa iz 2020. godine kada je potkačio bukvalno ceo Holivud.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track