BRUS VILIS LJUBI 24 GODINE MLAĐU: Svi znaju za ludu ljubav sa Demi Mur, a ovo je njegova sadašnja žena i zajedno su preko decenije
Foto: Profimedia

njegova podrška

BRUS VILIS LJUBI 24 GODINE MLAĐU: Svi znaju za ludu ljubav sa Demi Mur, a ovo je njegova sadašnja žena i zajedno su preko decenije

Pop kultura -

Proslavljenu glumicu Demi Mur (59) svi znaju, a većina je pamti i kao bivšu suprugu Brusa Vilisa (67) s kojom je bio 13 godina u braku, no malo ljudi zna ko je sadašnja glumčeva supruga Ema Heming Vilis (43) s kojom je u braku još od 2009. godine.

Ema je na svom Instagramu podelila tužnu vest da se njen suprug povlači iz glume zbog dijagnostikovane afazije, a njen mladolik izgled privukao je pažnju javnosti.

Ema je 24 godine mlađa od svog supruga Brusa, a upoznali su se još 2007. godine. Uprkos velikoj razlici u godinama, par je zajedno već 13 godina.

Brus Vilis, Ema Heming
foto: Profimedia

Brusova supruga bavi se modelingom još od devedesetih, a nosila je revije u Njujorku, Parizu i Milanu za Karla Lagerfelda, Šanel, Valentino, Ralf Loren, Đorđo Armani, Emanuel Ungaro, Dior i Victoria's Secret.

Osim što se međusobno podržavaju na raznim događajima, par ima i dvoje zajedničke dece, Mebel Rej, rođenu 2012., i Eveli Pen, rođenu 2014. godine.

Demi i Ema su jako bliske, a svi su zajedno bili u karantenu usred pandemije 2020. Nakon razvoda, Brus i Demi ostali su u bliskim odnosima, a ona mu je i podrška u borbi s afazijom.

Brus Vilis, Demi Mur
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:38

Tamara Dragičević proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track