OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA! Evo zašto Vil Smit nije izbačen sa dodele Oskara: Nećete verovati koji je razlog!
Foto: Profimedia

PLAŠILI SU GA SE!

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA! Evo zašto Vil Smit nije izbačen sa dodele Oskara: Nećete verovati koji je razlog!

Pop kultura -

Početak ove nedelje obeležio je skandal na dodeli nagrada "Oskar" koji će zauvek ostati upamćen. Naime, na 94. dodeli ove prestižne nagrade komičar Kris Rok napravio je neumesnu šalu na račun Džejde Panket Smit, što je rezultiralo time da Vil Smit lupi šamar Roku da bi zaštito svoju suprugu.

Kako se pisalo prethodnih dana, Vilu je nakon skandala prišao producent Oskara Vil Paker i navodno glumcu rekao:

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

- Ne želim da odeš.

Svega pet minuta nakon skandala Vil je dobio svog prvog Oskara, a mnogi su se pitali da li će mu nagrada biti oduzeta. U zvaničnom obaveštenju koje je objavila Akademija pisalo je da je Smit zamoljen da ode, ali da glumac to nije uradio. Nakon čega je usledilo pitanje zašto Smit nije prisilno oteran za dodele nakon što je na nacionalnoj frekvenciji fizički napao komičara.

Glumica Vupi Goldberg, u emisiji "The View" tvrdila je da je Smit zamoljen da ode, te da nije isteran jer su ga se plašili jer su očekivali da će napasti čuvare ako pokušaju da ga nateraju da ode:

- Mislim da je zamoljen da ode. Međutim, ako je u neko u takvom stanju i bori se, a vi pokušavate da ga izvučete kroz vrata, to se i dalje vidi na kameri. Ne mogu ni da zamislim šta se tamo događalo, ali znam da je jedina osoba na koju su svi bili fokusirani Vil Smit.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track