NEĆETE VEROVATI KOLIKO TRAJE AMERIČKA VERZIJA EVROVIZIJE: Počelo takmičenje za NAJBOLJU pesmu SAD, evo koja faca će voditi PROGRAM
Foto: Profimedia

OVO JE MNOGO

NEĆETE VEROVATI KOLIKO TRAJE AMERIČKA VERZIJA EVROVIZIJE: Počelo takmičenje za NAJBOLJU pesmu SAD, evo koja faca će voditi PROGRAM

Pop kultura -

Popularno takmičenje "Evrovizija" održava se već 65. godina, a od kada je nastala organizatori nas redovno iznenađuju svojim odlukama i spremaju nam posebne poslastice.

Jedno od najvećih iznenađenja koje prati ovo takmičenje, a koje se dogodilo u prethodnom periodu, definitivno je činjenica da se od ove godine Evrovizija održava i u Americi, doduše u drugačijem formatu i pod drugačijim imenom.

američka evrovizija
foto: Printscreen YT

Američka verzija Evrovizije, pod nazivom "American Song Contest", održava se premijerno ove godine, a počelo je ove nedelje. Iako je formalno organizovano kao Evrovizija, ovo američko takmičenje rešilo je da napravi neke manje izmene i da sam koncept takmičenja prilagodi svom okruženju.

Takmičenje će trajati 8 nedelja, a svaka američka država poslaće svog predstavnika u borbi za pobedu na ovom premijernom nadmetanju. Prve tri nedelje biraće se predstavnici koji će učestvovati na velikom takmičenju, koje će se zatim održavati narednih pet nedelja dok se ne izabere i zvanični pobednik. Domaćini takmičenja biće Snup Dog i Keli Klarkson, te američku publiku sigurno očekuje neverovatna zabava.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track