POZNATA GLUMICA SA 18 GODINA SAZNALA DA JE NEPLODNA: Raskinula sa dečkom i prihvatila da neće biti majka, a onda se desilo ČUDO!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

POZNATA GLUMICA SA 18 GODINA SAZNALA DA JE NEPLODNA: Raskinula sa dečkom i prihvatila da neće biti majka, a onda se desilo ČUDO!

Pop kultura -

Holivudska glumica Mini Drajver nedavno je u otvorenoj ispovesti otkrila da je gotovo 20 godina verovala da je "neplodna" i da nikada neće postati majka.

Glumica koja je 2008, kada je imala 37 godina, rodila sina Henrija, a u podkastu "The Healthy Baby Show" progovorila je o svojoj neočekivanoj trudnoći. Ona je priznala da je bila potpuno zapanjena spoznajom da je u drugom stanju, i to nedugo posle raskida od tadašnjeg dečka Timotija Lija.

Mini je čak prvobitne simptome trudnoće pripisala gripu.

- Rekli su mi da ne mogu da imam decu kada sam imala 18 godina. Taj grozni doktor je ušao u ordinaciju i bukvalno je uporedio moju matericu sa začepljenim odvodom u toaletu. "Ništa tu ne prolazi. Nećete imati decu. Tako da sam mu poverovala i verovala sam u to ceo život- ispričala je slavna 52-godišnjakinja.

Ona se prisetila i kako ju je doktor nazvao "neplodnom", što smatra apsurdnim načinom da se opiše žena koja fizički nije u stanju da dobije dete.

- Koliko je smešno reći im da su prazni, kao da biti jalov, znači biti mrtav. Neplodan predeo, tamo gde nema plodnosti. To je apsurdno - dodala je.

No, dve decenije kasnije Mini se suočila sa šokantnim saznanjem - zatrudnela je.

- Kada sam imala 37 godina, probudila sam se 1. januara sa gripom i bila sam užasno ljuta. Govorila sam sebi: "Imaš grip. Nedavno si raskinula sa nekim ko je bio fin, ali nije bio pravi. Nemaš dece, nemaš posao. Ne znaš šta ćeš sa sobom..." A onda sam saznala da sam trudna. Moja sestra mi je rekla da misli da sam trudna. Odgovorila sam joj: "Ne budi smešna. Ja ne mogu da imam decu" - objasnila je Drajverova.

- Ali, ipak, ispostavilo se da jesam trudna i onda sam rekla: "Ovo je čudo". To je bilo čudo skroz naskroz. Oduvek sam volela avanture, a to je bila sjajna avantura u kasnoj fazi - zaključila je.

Inače, Mini je trenutno verena za pisca i režisera Adisona O'Dija.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track