SVE JE VRLO UZNEMIRUJUĆE, TO JE JEDNA OD NAJVEĆIH BOLESTI: S*ksi glumac iz 50 NIJANSI SIVE progovorio o glasinama koje kruže
Foto: Profimedia

rekao svoje

SVE JE VRLO UZNEMIRUJUĆE, TO JE JEDNA OD NAJVEĆIH BOLESTI: S*ksi glumac iz 50 NIJANSI SIVE progovorio o glasinama koje kruže

Pop kultura -

Džejmi Dornan (39), glumac najpoznatiji po ulozi Kristijana Greja u trilogiji "50 nijansi sive" mogao bi da glumi novog Džejmsa Bonda, ali nije siguran može li se nositi s negativnim komentarima javnosti.

Spomenuo je kako su obožavaoci Betmena reagovali kad su saznali da će ga igrati njegov kolega Robert Patison.

Džejmi Dornan
foto: Profimedia

- Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Setite se samo reakcija koje su usledile nakon što je Rob dobio ulogu, pa 90 posto ih je bilo negativno - istakao je Džejmi u razgovoru za "Esquire".

- Slično je bilo i kada je Danijel Krejg dobio ulogu Džejmsa Bonda - mislim, komentari su bili 100 posto negativni. Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi besne zbog glumaca. A što se onda dogodilo? On je briljirao i to je promenilo celu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na kraju sviđa ono što je Rob učinio s Betmanom - dodao je.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Glumac ne krije uzbuđenje oko mogućnosti da zaigra Agenta 007, a a tu ulogu se navodno bori s Idrisom Elbom i Dvejnom Džonsonom.

- Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, reč je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata - rekao je Džejmi.

Džejmi Dornan, 50 nijansi sive, Dakota Džonson
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track