OZLOGLAŠENI ČLAN ŽIRIJA X FAKTORA SE PREPOLOVIO: Sajmon Kauel izbacio SAMO TRI STVARI iz ishrane i doveo liniju do savršenstva
Foto: Profimedia

PREPOLOVIO SE

OZLOGLAŠENI ČLAN ŽIRIJA X FAKTORA SE PREPOLOVIO: Sajmon Kauel izbacio SAMO TRI STVARI iz ishrane i doveo liniju do savršenstva

Pop kultura -

Nove fotografije Sajmona Kauela (62) šokirale su javnost zbog neverovatnog gubitka težine, ali njega samog više šokiraju one pre naglog mršavljenja.

Izgubio je neverovatnih 10 centimetara u struku nakon teškog zdravstvenog stanja u kojem se našao na početku pandemije kada ja pao sa električnog bicikla u svom dvorištu i doživeo ozbiljne povrede kičme i potres mozga.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

Insistirajući da tome da gubitak kilograma nije posledica rigorozne dijete, idejni tvorac i sudija emisija "X faktor" i "Ja imam talenat" obećao je da će zauvek, sada planski, izbaciti šećer, mlečne proizvode i gluten iz svoje ishrane.

Kaže da će mu to pomoći da zadrži trenutnu težinu, ali i da izgleda mlađe.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

"Ukidanje svega toga je ono što je zaista napravilo razliku. Ironično, bio sam na biciklu dok sam vežbao", izjavio je ovaj muzički mogul koji se još uvek oporavlja od nesreće. Iako je voleo da prelazi kilometre svojim biciklom, što mu je, po sopstvenom priznanju, bilo i korisno i zabavno, sada je rešio da ga isključi iz svoje rutine za održavanje kondicije.

Osvrnuo se, potom, i na svoj izgled pre četiri godine.

"Pogledao sam svoju sliku od pre četiri godine i pomislio: "O bože". Dijeta koju sam imao tada... fuj. I svi misle da sam imao operaciju želuca - nisam."

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

Dejvid Vilijams, sudija u njegovim takmičarskim šou programima, nije, pak, prezao da ga zadirkuje na osnovu izgleda i primetnog gubitka kilograma.

"Sajmon izgleda veoma dobro. Svake godine izgleda sve mlađe, ne znam kako to uspeva", rekao je u šali.

Sajmon je objasnio: "To se zove vežbanje i dobro jelo, Dejvide".

Sajmon Kauel
foto: Printscreen/The SUN

Bilo kako bilo, važno je da je "otac" najvećih svetskih muzičkih takmičenja živ i zdrav i da se oporavlja od peha sa biciklom, koji mu nije prvi takav.

Pre pet godina je pao sa stepenica u svom domu u Londonu, ali je to, srećom, prošlo bez značajnih posledica.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

07:36

Viral - Dijete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track