DRAGI CRNI JE NAJSTARIJI SRPSKI TIKTOKER: Njegova PROSLAVA ROĐENDANA postala HIT! Zbog onog što je rekao supruzi gore mreže VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

SNIMAK POSTAO VIRALAN

DRAGI CRNI JE NAJSTARIJI SRPSKI TIKTOKER: Njegova PROSLAVA ROĐENDANA postala HIT! Zbog onog što je rekao supruzi gore mreže VIDEO

Zanimljivosti -

"Dragi crni", najpopularniji deka na TikToku na ovim prostorima, proslavio je pre nekoliko meseci 79. rođendan, a snimak na kojem je sa suprugom, postao je viralan na društvenim mrežama.

Deka iz Srbije koga na TikToku prati 234 hiljada ljudi, objavljuje snimke iz svoje svakodnevice i tako postao poznat kao "dobroćudna prznica". Ovaj put, on je kod svojih pratilaca stekao simpatije snimkom na kojem sa suprugom sedi ispred slavljeničke torte na kojoj se nalaze dve svećice.

"Ajde bre, čestitaj mi rođendan.", rekao je on između ostalog, dok je pokušao da dobije poljubac od supruge, kojoj je izgleda bilo malo neprijatno da razmenjuje nežnost tog tipa pred ukućanima.

Ipak, posle malo nećkanja i ubeđivanja, deka Crni je dobio svoj "poklon", nakon čega je na red došla i torta.

Inače, "Dragi Crni" ili najverovatnije, njegov unuk, svakodnevno kači objave na TikTok kanal, gde je do sada, sakupio preko 4 miliona lajkova na objavama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

VESELI SE SRPSKI RODE: Hit snimak! Kenijka peva kao da je rođena u Zaječaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track