PROCURIO JEZIV SNIMAK SA SETA SMRTI: Evo šta se dešavalo NEPOSREDNO pošto je Boldvin ubio koleginicu na snimanju filma (VIDEO)
Foto: Profimedia

ISPLIVAVA

PROCURIO JEZIV SNIMAK SA SETA SMRTI: Evo šta se dešavalo NEPOSREDNO pošto je Boldvin ubio koleginicu na snimanju filma (VIDEO)

Pop kultura -

Kancelarija šerifa Santa Fea objavila je nove snimke sa snimanja filma "Rust", na kojima se vide mahniti trenuci na setu nakon što je glumac Alek Boldvin navodno ispalio pištolj pritom usmrtivši snimateljku Halinu Hačins.

Na snimku se vidi Boldvin kako drži pištolj pre tragičnog incidenta, kao i ono što je usledilo nakon pucnja, gde Hačins leži na podu okružena članovima ekipe koji su joj prvi priskočili u pomoć. Fotografije pištolja i Boldvinovih ruku nakon pucnjave takođe su puštene u javnost.

Glumac je snimljen i kako govori dvojici policajaca nakon pucnjave kako nije povukao okidač 45-kalibarskog rekvizitnog pištolja dok je uvežbavao scenu, kao i da nije znao da je neko stavio pravo streljivo u oružje.

"Izvukao sam pištolj i kako se cev čisti, okrenuo sam ga i podigao i on je opalio", govori Boldvin.

Snimak takođe pokazuje i redatelja Džoela Souzu kako leži na tlu, ranjen istim metkom koji je ubio Hačins.

U zasebnom izveštaju o radnim uslovima na setu filma "Rust" otkriveno je kako su filmski čelnici "znali da se na setu ne poštuju bezbednosne procedure vezane za vatreno oružje, te pokazali potpunu ravnodušnost spram sigurnosti zaposelnih zanemarivši proveru radne praksu, kao i preduzimanje korektivne mere".

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Boldvin je takođe i producent filma, ali ne oseća se krivim za incident.

"Osećam da je neko odgovoran za ono što se dogodilo i ne mogu da kažem o kome se radi, ali znam da to nisam ja", kazao je ranije.

Istražitelji navode kako i dalje čekaju snimke poziva i balističke informacije kako bi dovršili kriminalističku istragu.

Protiv Boldvina nije podignuta optužnica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track