SREĆA JE TAMO GDE SE SREĆU PUSTINJA I MORE: Letnje jutro sa pogledom na planinu Sinaj i otrvo Tiran
Foto: Promo

SREĆA JE TAMO GDE SE SREĆU PUSTINJA I MORE: Letnje jutro sa pogledom na planinu Sinaj i otrvo Tiran

Žena -

Naama Bay je prirodni zaliv u Šarm El Šeiku, predivnom letovalištu na istoku Egipta, koji se smatra glavnim turističkim jezgrom grada, poznatom po brojnim kafićima, restoranima, hotelima, ali i tradicionalnim bazarima.

1ATravel
foto: Promo

Šarm El Šeik je veoma popularan među onima koji uživaju u ronjenju. To svakako ne čudi, jer je more prozirno, toplo, ukrašeno brojnim koralnim grebenima, na kojima buja raznovrstan živi svet svih veličina i boja.

1ATravel
foto: Promo

Reef Oasis Blue Bay Resort 5* nalazi se na udaljenosti od samo 5km od turističkog jezgra u Naama Bay-u, a svega 13 km je udaljen od aerodroma. Otvoren je 2007 godine i čine ga dve dvospratnice. Iz hotela se pruža fascinantan pogled na planinu Sinaj i ostrvo Tiran.

1ATravel
foto: Promo

Hotel ima svoju plažu sa koralima i ponton za lakši ulazak u more. Za goste hotela je besplatna upotreba ležaljki i suncobrane, naravno. Hotel poseduje aqua park, nekoliko bazena, restorana i barova, a u ponudi je i veliki broj sportskih aktivnosti različitih tipova. Zbog raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije, hotel se preporučuje gostima svih uzrasta i interesovanja.

1ATravel
foto: Promo

Sve sobe u hotelu Reef Oasis Blue Bay Resort 5* imaju balkon ili terasu, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, fen za kosu i satelitsku LCD televiziju. Usluga u hotelu je All Inclusive, što podrazumeva doručak, ručak i večeru, po principu samoposluživanja iz izbora više jela, po hotelskim pravilima. U koncept su uključene užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U ponudi hotela je nekoliko dodatnih restorana pored glavnog, kao i barovi.

1ATravel
foto: Promo

Hotel ima pet bazena, od toga jedan namenjen najmlađima, aqua park, različite dnevne i večernje aktivnosti i animacije, kao i uslugu besplatnog Wi-Fi interneta u lobiju. Takođe, gosti hotela mogu bez nadoknade koristiti i teretanu. Uz određene doplate gosti mogu uživati u zabavi poput bilijara, tenisa, raznih sportova na vodi, ili se relaksirati uz masažu i neki ugodan tretman lica ili tela.

1ATravel
foto: Promo

Ovo je sada već druga godina da se ova neverovatna destinacija nalazi u ponudi „1A Travel agencije“ za koju se najčešće vežu odlični aranžmani za Hurgadu i Tursku . I dalje je tako, a za sve ponuđene aranžmane na raspolaganju je call centar 011 655 78 00, kao i opcija online rezervacije na sajtu agencije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja