MLAĐA ĆERKA BARAKA OBAME IMA NOVOG DEČKA Nekada je volela popularne bendove, a sada ljubi sina POZNATOG glumca čija karijera cveta
Foto: Profimedia

znate li ko je?

MLAĐA ĆERKA BARAKA OBAME IMA NOVOG DEČKA Nekada je volela popularne bendove, a sada ljubi sina POZNATOG glumca čija karijera cveta

Pop kultura -

Obamina mlađa ćerka Saša konačno je našla ljubav, a srećnik koji voli ćerku bivšeg predsednika je 24-godišnji Klifton Pauel mlađi.

Saša Obama, 20-godišnja ćerka Baraka i Mišel Obame, retko deli svoj privatni život sa javnošću, baš kao i njena starija sestra Malija (23). Međutim, Mišel Obama je nedavno gostovala u emisiji Elen Degeneres i priznala da Saša ima dečka, iako nije otkrila ko je ni čime se bavi.

- Nekada su bile zaljubljene u pop bendove. Sada oboje imaju momke i pravi život - rekla je Mišel.

Otkako se vest proširila, Saša je viđena u šetnji sa Kliftonom u Los Anđelesu, a šuška se da je njihova veza počela nakon što su se Saša i njena sestra Malija preselile na zapadnu obalu Amerike, navodi Dejli mejl, koji je objavio i njihove fotografije.

Tamo se Malija zaposlila kao scenarista za novi Amazon projekat, pa su ona i njena sestra odlučile da žive zajedno. Malija je u vezi od 2017. sa Britancem Rorijem Farkuharsonom kojeg je upoznala na Harvardu, a koji je na Harvard došao iz bogate britanske porodice. Čini se da su oba Obamina zeta sportski motivisana. Britanac se profesionalno bavio ragbijem dok je Sašin novi dečko bio uspešan košarkaš, zbog čega je dobio košarkašku stipendiju za školovanje u Santa Barbari.

Klifton je dobio ime po ocu koji je poznati američki glumac i koji je želeo da mu sin bude jedini košarkaš, međutim Klifton mlađi je odlučio da želi da snimi film i posle godinu dana se preselio iz Santa Barbare. Kao producent i reditelj snimio je nekoliko reklama za poznate američke kompanije Peloton, Najk i Nacionalnu fudbalsku ligu, a u opisu na sajtu piše da je počeo da piše scenarije za televiziju. Saša je prošle godine odlučila da napusti Mičigen i prešala na kurs na Univerzitetu Južne Karoline.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track