PONOVO SNIMAJU VEĆ SNIMLJENU SERIJU: Svi se pitaju zašto PRODUKCIJA nije zadovoljna ekipom čiji je glavni glumac VELIKA POP ZVEZDA
Foto: Profimedia

SVE ISPOČETKA

PONOVO SNIMAJU VEĆ SNIMLJENU SERIJU: Svi se pitaju zašto PRODUKCIJA nije zadovoljna ekipom čiji je glavni glumac VELIKA POP ZVEZDA

Pop kultura -

Nešto se događa sa snimanjem HBO serije "Idol" čiji je koautor i glavni glumac jedan od najomiljenijih pevača današnjice The Weeknd.

Producenti su najavili da će neke - ili svaka od šest epizoda ponovo da se snimaju, sa novim glumcima i novom ekipom.

The Weeknd (Ejbel Makonen Tesfej) je kreirao seriju zajedno sa Semom Levinsonom, autorom "Euforije" i Rezom Fahimom. "Idol" je priča o vođi kulta i guruu koji razvija odnos sa budućom zvezdom pop muzike. Kao deo glumačke postave najavljena je Lili Rouz Dep.

The Weeknd
foto: Profimedia

Već je snimljeno nekoliko epizoda pre nego što je HBO najavio ponovno snimanje. Režija ostaje u rukama glumice Ejmi Simets, a ostaje nepoznato ko će od glumaca biti zamenjen.

- Kreativni tim serije "Idol" nastavlja da razvija svoju viziju u novom pravcu. Produkcija će prilagoditi ekipu kako bi najbolje služila novom pristupu seriji. Uskoro ćemo objaviti više informacija - kaže se se u saopštenju HBO mreže.

Ovo nije prvi put da HBO i Sem Levinson imaju problema iza scene. Iako se govorilo da je u drugoj sezoni "Euforije" dolazilo do pisanja scena u poslednjem trenutku, HBO je kasnije demantovao da je postojalo "toksično radno okruženje".

Kurir.rs/Verajeti/Lj. Jorgovanović

Bonus video:

03:03

OVO SU ZABLUDE O GLUMCIMA: Tihomir Stanić objasnio sa čime se suočava, i kakva mu je uloga u seriji Felix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track