S*KSUALNI ŽIVOT AKO ŽIVITE S CIMERIMA ILI RODITELJIMA?! Da, moguće je! Evo kako da NE TRPI vaša ŽUDNJA! Ovo sigurno PALI!
Foto: profimedia

SAVETI STRUČNJAKA

S*KSUALNI ŽIVOT AKO ŽIVITE S CIMERIMA ILI RODITELJIMA?! Da, moguće je! Evo kako da NE TRPI vaša ŽUDNJA! Ovo sigurno PALI!

Žena -

Kako imati uspešan seksualni život kada živite s drugim ljudima - bilo da su to cimeri ili vaši roditelji. Suživot dolazi s puno komplikacija. Od "svađi" oko jutarnjeg vremena za kupanje, do mrzovolje zbog čišćenja zajedničkog prostora i muke da nađete vremena za sebe. Ali jedna od najtežih stvari u deljenju svog životnog prostora s drugima mora da utiče na vaš seksualni život.

Ako morate da budete tihi tokom seksa ili se brinete da bi neko mogao da upadne u bilo kom trenutku - to može ozbiljno da pokvari raspoloženje i može potpuno da vas "ohladi" od seksa. Dakle, jako puno mladih ljudi, danas više nego ikada, žive u zajedničkoj kući ili s roditeljima, i muče se oko toga kako pronaći načine da vode srećan, zdrav seksualni život - čak i kada nemaju puno prostora ili vremena za sebe.

Cimeri, Stanarina, Kirija
foto: Shutterstock

Stručnjakinja Dite Džensen prikupila je vrhunske savete o tome kako održati uspešan seksualni život, a istovremeno ograničiti smetnje ukućana

- Parovi koji žive s roditeljima ili ukućanima moraju malo da prilagode način na koji istražuju jedni druge kako bi osigurali uspešan seksualni život. Bilo da se radi o eksperimentisanju s tihim igračkama ili o promeni lokacije. Zapamtite, kompromis u pogledu buke ne znači kompromis u pogledu zadovoljstva - kaže Dite.

Od promene rutine do korišćenja pozadinske buke, ovi saveti će pomoći vama i partneru da održite dobar seksualni život što je više moguće privatnim:

seks
foto: profimedia

Rutina, rutina...

- Razumevanje rutine ljudi s kojima živite jedan je od prvih koraka u spoznaji kada vi i vaš partner možete kvalitetno da provedete vreme sami - ističe Dite. Bilo da znate u koje vreme ukućani idu na spavanje ili kada su na poslu, svakako iskoristite ove trenutke u kojima ste sami da budete jedno s drugim. Dite predlaže da pokušate da prilagodite svoj raspored ovome, ako želite maksimalno da iskoristite vreme koje imate, prenosi Metro.

Pozadinska buka

Buka je vaš prijatelj u takvim situacijama. Bilo da je to puštanje muzike ili paljenje televizora, svaka od radnji može da pomogne da se prikrije zvuk vas i vašeg partnera. Međutim, držite ovo na razumnom niovu jer ne želite da privučete pažnju na sebe zbog širenja kasnonoćnih vesti po celom komšiluku.

seks, par, brak
foto: Profimedia

"Upoznajte se s kupatilom"...

- Seks u kupatilu može da bude izvrstan način da dobijete malo privatnosti uz mogućnost zaključavanja vrata i zvukove iz tuša koji pomažu prikrivanju neželjene buke - kaže Dite. Samo ne zaboravite da ne držite kupatilo predugo zauzetim jer bi vaši ukućani mogli da budu malo razdražljivi kad izađete.

Tiho, tiše...

Smanjivanje buke na najmanju moguću meru ne znači da to mora da utiče na zadovoljstvo vas i vašeg partnera. Dite dodaje da to funkcioniše i za "solo samozadovoljavanje", jer postoji mnogo različitih seksualnih igračaka koje su poznate po svojoj tišini i svestranosti.

Eksperimentišite s lokacijom

Ako vaš krevet stvara previše buke, bilo da se radi o udaranju o zid ili pak osetno škripi, eksperimentišite sa seksom na podu - predlaže Dite. Ne samo da ćete smanjiti buku, promena lokacije može doprineti spontanosti vašeg seksualnog života i dugoročno ga obogatiti savetuje ona.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:48

VRELA SPLIĆANKA OTVORENO MUVALA OŽENJENOG MUŠKARCA! Cimeri otkrili SVE DETALJE: Mene bi bilo SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track