ŠESNAESTOGODIŠNJA RIJALITI ZVEZDA IZVRŠILA SAMOUBISTVO? Oglasila se slomljena porodica, a njihove reči zavile su ceo svet u crno!
Foto: Printscreen

TUGA

ŠESNAESTOGODIŠNJA RIJALITI ZVEZDA IZVRŠILA SAMOUBISTVO? Oglasila se slomljena porodica, a njihove reči zavile su ceo svet u crno!

Pop kultura -

Vest da je Kajlija Pozi (16) preminula prate brojne verzije o mogućim uzrocima ove tragedije, a dan nakon što je zvezda TLC emisije "Deca i tijara" pronađena mrtva, njena porodica dala je izjavu za "TMZ".

- Bila je uspešna tinejdžerka, svetle budućnosti, ali je u jednom momentu donela ishitrenu odluku da okonča ovozemaljski život - rekla je porodica Kajlije Pozi, prenosi "Pejdž siks".

Brojni portali prenose i poruku koju je juče na Fejsbuku napisala majka Marsi Pozi Gaterman:

- Nemam reči, moja prelepa devojčica je otišla. Molim vas, poštujte našu privatnost dok oplakujemo gubitak Kailije. Ona će biti moja beba zauvek.

Majka Kajlije Pozi objavila je i fotografiju svoje ćerke u haljini.

Kajlija Pozi napunila je nedavno 16 godina, planirala je da učestvuje na takmičenju "Mis tin Amerike", a publika će je pamtiti po njenom učešću u emisiji "Deca i tijara" u okviru koje se kao devojčica takmičila na izborima lepote. Kontroverzni TV šou u kojem deca nose neprimerenu odeću i pojavljuju se našminkana, pratile su kritike i kontroverze.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:27

OVCE KOLJU NASRED ULICE U ZEMUNU: Poznata glumica objavila POTRESAN SNIMAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track