MANIPULATORKA BEZ PREMCA?! Amber Herd rasplakala mnoge tvrdnjom da je žrtva nasilja, sada misle da je ona GNUSNA OSOBA!
Foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

o njoj priča planeta

MANIPULATORKA BEZ PREMCA?! Amber Herd rasplakala mnoge tvrdnjom da je žrtva nasilja, sada misle da je ona GNUSNA OSOBA!

Pop kultura -

Odrasla u strogoj katoličkoj porodici koja je poštovala sva religijska pravila, američka glumica i model je pogazila sve što su je učili. Opijala se, drogirala, varala partnere, a uspela je i da uradi nezamislivo - izvršila je veliku nuždu na strani kreveta u kojoj je spavao njen suprug!

Amber Herd
foto: Profimedia

Suđenje za klevetu, proces koji je nedavno protiv Amber Herd (36) pokrenuo u SAD njen bivši muž Džoni Dep, još traje. Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja glumca da dokaže da je tokom braka nije zlostavljao već da je on žrtva "ljubavi", ljudi su počeli da menjaju sliku o ovoj "paćenici".

ŠOK ZA ŠOKOM

Razotkriveni su svi njeni poroci, dokazano je da je Džonija šamarala, tukla i flašom mu odsekla deo prsta, na licu mu gasila cigarete, bezočno varala... Pamet mu je pomerala kad god je stigla.

Mnogi se danas s gađenjem pitaju ko je zapravo ova žena koja je dugo uspevala da vara ceo svet.

Amber Herd
foto: Profimedia

Rođena 1986. u Ostinu u Teksasu, odrastala je u miru, jašući konje, loveći i pecajući s ocem. Preokret u ponašanju postao je primetan kad joj je u 16. godini poginula prijateljica. Odbacila je sve što je imala, napustila školu i preselila se u Los Anđeles da bi započela glumačku karijeru.

U ovom poslu se i nije baš nešto pokazala, u početku je služila kao lepa pratnja u muzičkim spotovima (učestvovala je i na takmičenju za mis), posle je dobijala samo sporedne uloge.

Prvu glavnu rolu imala je 2006. u hororu "Svi dečaci vole Mendi Lejn", ali je film prošao nezapaženo. Ni sa serijom koja je usledila nije imala sreće - otkazana je posle osam epizoda.

Amber Herd
foto: Profimedia

Uz budućeg supruga Džonija Depa glumila je u "The Rum Diary", koji takođe nije bio uspešan, a kola su joj krenula uzbrdo tek posle filma "Drive Angry" s Nikolasom Kejdžom. Osokoljena uspehom, više nije krila da ima ljubavne odnose i s muškarcima i sa ženama, pa su mnogi zaključili da su joj upravo zbog toga uloge poklanjali režiseri s biseksualnim opredeljenjem.

Od tada njena karijera kreće munjevitom brzinom, ka samim vrhovima Holivuda. Dobija zapažene uloge u kultnom filmu "Liga pravde" (2017) i "Akvamenu", u kojem je glumila s Džejsonom Momoom.Iste godine postala je ambasador kozmetičkog brenda "Loreal Pariz".

Amber Herd
foto: Profimedia

Njen život je počeo da se menja 2009, kada je upoznala Depa. Da je taj trenutak bio poseban, priznao je i slavni glumac, koji je zbog Amber zaboravio ženu Vanesu Paradi, s kojom ima ćerku i sina. Poljubac ispod tuša, priznao je kasnije, presudio je da pita Amber hoće li da se uda za njega. Ali kad joj je na prst stavio burmu - počeo je lom. Brak je trajao samo 15 meseci. Od tada se sude, jedno drugom prete i na videlo jedno o drugome iznose neverovatne stvari...

IZGLED ZAISTA MOŽE DA PREVARI

Naizgled skromna i poštena, u Depov krevet Amber je dovodila ljubavnike, ili je s njima odlazila u lude provode posle kojih se vraćala suprugu.

Elon Mask, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Zorana Jevtić, EPA/BRITTA PEDERSEN, AP/Evan Agostini

O skandalima koje je izazivala u početku se ništa nije znalo. Oboje su ćutali, dok Amber nije podnela zahtev za razvod zbog, kako je tvrdila, nasilja u porodici. Da ipak nije loša glumica, pokazala je i prva presuda. Iskamčila je od suda zabranu prilaska za Depa, optuživši ga da ju je zlostavljao pod uticajem droge i alkohola, onoga što je, ispostavilo se sada, sama obilno koristila. Glumac je odbacio optužbe, ali mu to nije mnogo pomoglo, pa je Herdova zatražila i milionsku odštetu.

Danas se zna da je lista njenih ljubavnika poduža. Među njima je i najbogatiji čovek na planeti Ilon Mask, koji često ne bira s kim će u krevet, a nju je brzo izgustirao.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Džoniju je prekipelo kada je našao njen izmet u krevetu koji je ostavila nakon što je besan otišao od kuće jer je proslavu svog rođendana pretvorila u neobuzdane orgije pijanih i drogiranih gostiju. Čekao je priliku da svetu objasni ko je ona, i izgleda da ju je dočekao: posle teksta u Vašington postu 2018, u kojem ga je bivša supruga indirektno optužila za nasilje, sakupio je najbolji tim advokata i presavio tabak. I - nastao je haos!

Do juče je skoro ceo svet bio na strani jadne, uplakane žene, a danas je gledaju s prezrenjem. Suđenje, prava američka sapunica, još traje i, bez obzira na ishod, jedno je sigurno - od žrtve nasilja, Amber je postala velika gubitnica.

Amber Herd
foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

Kurir.rs/Lena/B.M.

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track