HRVATSKA PREDSTAVNICA ISHVALILA KONSTRAKTU, ALI JOJ IPAK NE BI DALA 12 BODOVA: Mia Dimšić otkrila svog favorita na Evroviziji
Foto: Profimedia

SPRIJATELJILE SE U TEL AVIVU

HRVATSKA PREDSTAVNICA ISHVALILA KONSTRAKTU, ALI JOJ IPAK NE BI DALA 12 BODOVA: Mia Dimšić otkrila svog favorita na Evroviziji

Pop kultura -

Hrvatska predstavnica na Evroviziji, Mia Dimšić, predstaviće se u prvom polufinalu na pesmom "Guilty Plaesure".

Ona je za domaće medije sada iznela svoje utiske o ovogodišnjem Evrosongu u Torinu, a otkrila je i kome bi dala maksimalnih 12 poena.

- Ja da biram? Joj, jako teško pitanje. Sve ukupno? Pa meni je nekako italijanska pesma najdraža od početka i ostala mi je kroz celo takmičenje tu negde, pa možda njima. Oni su mi majstori zanata - rekla je Mia Dimšić za Telegraf.

Na pitanje da li Evrovizija može da ostane u Italiji, Mia je dala sledeći odgovor.

- Ja mislim da ima šanse, ali je to sve nepredvidivo, pa ćemo videti šta će se dogoditi taj dan - rekla je hrvatska predstavnica.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Mia Dimšić za Konstraktu ima samo reči hvale.

- Ja sam oduševljena sa svime što je vezano za Konstraktu, ali najviše njoj kao njom, kao osobom pre svega, jer mi u našem poslu stvarno svašta vidimo i doživimo i kada se pojavi tako neko normalan, toliko nenametljiv, ali opet toliko svoj, autentičan kao što je ona, moraš se zaljubiti - rekla je Mia i navela da se druži sa Konstraktom u Torinu.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track