KONSTRAKTA U SKROZ DRUKČIJEM FAZONU: Naša predstavnica zaigrala uz veliki hit Britni Spirs! Svi gledali u njenu koreografiju VIDEO
Foto: Gordan Jović/ Rts

EVROVIZIJA

KONSTRAKTA U SKROZ DRUKČIJEM FAZONU: Naša predstavnica zaigrala uz veliki hit Britni Spirs! Svi gledali u njenu koreografiju VIDEO

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta zablistala je sinoć na svečanom otvaranju Evrovizije, gde će ove godine predstaviti Srbiju sa svojom numerom "In corpore sano".

Srpska predstavnica će se takmičiti u drugoj polufinalnoj večeri, zakazanoj za 12. maj.

Konstrakta
foto: Profimedia

Pored stajlinga koji je prošao i te kako zapaženo, na sinoćnjem skupu mnogima je "upala u oči" i Konstraktina energija na afteru nakon svečanog otvaranja.

Naime, srpska predstavnica je sinoc plesala uz veliki hit pop zvezde Britni Spirs "Toxic", a koreografija nije ni nalik onoj kojom se predstavila uz numeru "In corpore sano".

Mnogi su bili oduševljeni njenim polretima, ali i energijom koju naša predstavnica poseduje.

Podsetimo, Konstrakta se nakon odlaska u Torino popela na deseto mesto.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU ANDRES PUTTING

Kada se pojavila niko nije mogao ni da zamisli da će biti toliko popularna, pa čak ni kladionice, koje su joj u tom momentu predviđale 20 mesto. Svega jedan dan pred prvo polufinalno veče Evrovizije, Konstrakta se nalazi na 10. mestu sa tendencijom da nastavi da se penje.

Ipak, ubedljivi favorit za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji je Ukrajina i muzički sastav Kaluš Orkestra, dok im je Velika Britanija i Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track