ČEDOMIR BRKIĆ OKUPIO PREDSTAVNIKE MEDIJA NA PRES RELIJU: Tradicionalno nadmetanje u Sajmu, novinari dali gas!
Foto: Privatna Arhiva

ČEDOMIR BRKIĆ OKUPIO PREDSTAVNIKE MEDIJA NA PRES RELIJU: Tradicionalno nadmetanje u Sajmu, novinari dali gas!

Auto -

Novinarski "Pres reli" tradiocionalna je uvertira Sajma automobila, a ni ove godina nije izostalo vozačko nadmetanje za predstavnike medija. Čedomir Brkić, naš najtrofejniji vozač, ponovo je okupio novinare koji su seli u automobile i krenuli u trku među čunjavima.

Na „Pres reliju“ u organizaciji Beogradskog sajma i Udruženja novinara Srbije (UNS) prvo mesto osvojio je Dušan Albijanić novinar RTS-a i član Uprave UNS-a.

Pres reli održan je danas, 8. maja, posle trogodišnje pauze zbog epidemije koronavirusa. Drugo mesto pripalo je Jovici Bataru iz Televizije Kopernikus, a treće Mihajlu Rujdiću iz redakcije sajta.

Kotlić za učesnike
Kotlić za učesnike foto: Privatna Arhiva

U „Dama kupu“ najbolja bila je Mirjana Pavlović iz Televizije Kopernikus, a drugo mesto pripalo je Aneti Farago iz iste redakcije.

Pobednice trke za novinarke Pobednice trke za novinarke

Od novinara honoraraca najbolji je bio Ognjen Mihajlović, drugo mesto osvojio je Nemanja Savić, a treće Lora Brkić.

Čeda Brkić, Novinarski reli
foto: Privatna Arhiva

U okviru „Pres relija“ održana je i revijalna vožnja oldtajmera.

Direktor Sajma automobila Zoran Lupšić uručio je nagrade novinarkama, a generalni sekretar UNS-a Nino Brajović predao je priznanja novinarima koji se takmičili u kategoriji iznad 1200 kubika.

Kotlić za novinare posle takmičenja Kotlić za novinare posle takmičenja Posle takmičarskog dela novinari su organizovali druženje uz kotlić koji je priredio prijatelj sporta Velizar Đerić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track