VOJIN JE PRE SLOBODE LUDO VOLEO JEDNU VODITELJKU: Svi su zaboravili njihov brak, a evo gde je ona SADA i šta radi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

prelepa

VOJIN JE PRE SLOBODE LUDO VOLEO JEDNU VODITELJKU: Svi su zaboravili njihov brak, a evo gde je ona SADA i šta radi! (FOTO)

Pop kultura -

Vojin Ćetković je već više od 15 godina u ljubavi sa glumicom Slobodom Mićalović, a u skladnom braku su od 2008. godine. Ipak, malo ko zna da je Vojin, pre Slobode, već jednom bio u braku, i to sa novinarkom Natašom Milovanović.

Vojin Ćetković
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tokom devedesetih godina, Nataša je bila voditeljka na Trećem kanalu RTS-a, a nakon gašenja, prešla je na drugu televiziju, koja je takođe, posle nekoliko godina, ugašena.

Nataša se trudilla da se polako povuče iz medija i da svoj privatni život kako tako sačuva, ali njeno venčanje sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine nije prošlo nezapaženo, što je bilo i za očekivati s obzirom da je on tada bio jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

Nataša Milovanović
foto: Fejsbuk

Ipak, njihov brak nije dugo potrajao, a nakon razvoda od Vojina, Nataša se preselila u Pariz, gde i danas živi, a kad dođe u Beograd druži s koleginicom sa Trećeg kanala Irinom Marijom Kilibardom, ali i s pevačicom Aleksandrom Radović.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track