HARI POKAZAO TELO I SVE ZAPREPASTIO: Umesto pohvala zbog izgleda, princa pitali ZAŠTO NIJE STAVIO BRUS i kad mu je termin!
Foto: Profimedia

napali ga

HARI POKAZAO TELO I SVE ZAPREPASTIO: Umesto pohvala zbog izgleda, princa pitali ZAŠTO NIJE STAVIO BRUS i kad mu je termin!

Pop kultura -

Dok u Velikoj Britaniji traju opsežne pripreme za dolazak vojvode od Saseksa i njegove supruge Megan Markl na kraljičin jubilej u junu, princ Hari prekraćuje vreme igrajući polo.

Kako to izgleda ovekovečeno je na fotografijama, ali umesto očekivanog aplauza zaradio je pravu lavinu kritika.

Princ Hari
foto: Profimedia

Unuk kraljice Elizabete se malo više opustio, što inače ima običaj, i pokazao torzo tokom priprema za polo utakmicu koju je uspešno odigrao u Kaliforniji. Hari je, naime, u jednom trenutku skinuo majicu kako bi naneo kremu za sunčanje na telo uoči zagrejavanja za meč koji je održan isti dan kada je njegov sin Arči slavio treći rođendan.

Fotografije s utakmice i atmosferu podelio je britanski Dejli mejl, a istog sekunda su krenuli brojni komentari pratilaca ovog tabloida koji nisu pozdravili opušteni potez princa, već su ga nimalo oduševljeni viđenim debelo isprozivali.

''Izgleda da mu treba prsluče'', ''Ovaj čovek će sve učiniti za malo pažnje'', ''Izgleda skroz zbunjeno'', ''Ima li osobu koja mu maže leđa kremom?'', ''Kad ti je termin?'' (zbog opuštenog stomaka), samo su neki od brojnih negativnih komentara i pitanja.

Nedavno je, inače, objavljeno da se Hari i Megan, kao i inkrimisani princ Endrju, neće pojaviti na balkonu Bakingemske palate u četvrtak, 2. juna uz ostale članove porodice koja će proslaviti veliki jubilej – 70 godina vladavine kraljice Elizabete. Organizatori su izrazili zabrinutost da će odmetnutog princa i njegovu suprugu pratiti Netflixova filmska ekipa koja se ne dovaja od njih nakon što su s ovom kućom potpisali višemilionski ugovor, jer bi to moglo da odvrati pažnju od kraljice.

Inače, Hari i Megan su nedavno zaposlili Mirandu Barbot koja se uspešno bavi odnosima s javnošću (nekadašnjem predsedniku SAD Baraku Obami pomogla je da dobije drugi mandat) sa zadatkom da im pomogne da se bolje uklope u život koji se odvija daleko od britanske kraljevske porodice. Ona budno prati svaki njihov potez, ali još se ne zna da li je ona preporučila Hariju da se malo razgoliti. U svakom slučaju, reakcije su više nego burne.

Princ Hari
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

KONSTRAKTINA ODEVNA KOMBINACIJA NIJE SLUČAJNA! Oglasio se modni kreator, svima u Torinu za oko zapao JEDAN DETALJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track