POGLEDAJTE REAKCIJU UKRAJINSKOG KOMENTATORA NA POBEDU: Evroviziju pratio iz SKLONIŠTA, pa se RASPLAKAO od uzbuđenja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

EMOTIVNO

POGLEDAJTE REAKCIJU UKRAJINSKOG KOMENTATORA NA POBEDU: Evroviziju pratio iz SKLONIŠTA, pa se RASPLAKAO od uzbuđenja! (VIDEO)

Pop kultura -

Velika pobeda Ukrajine na sinoćnjoj Evroviziji s posebnom pažnjom se pratila u Ukrajini, s obzirom na to da su oni sve vreme bili glavni favoriti za pobedu.

Tamošnja državna televizija prenosila je takmičenje koje je komentarisao Timur Miroščenko, i to iz skloništa, odakle je pratio ono što se događalo na velikoj sceni u Torinu.

Evrovizija
foto: Printscreen/RTS

Kada je objavljeno da je publika Ukrajini dala neverovatnih 439 bodova i da su pobedili na Evroviziji, Miroščenko nije mogao da sakrije oduševljenje, pa je u jednom trenutku i zaplako od sreće.

Na TikToku je osvanuo snimak njegove reakcije i jasno je da je bio u transu od sreće što je Ukrajina dobila takvu podršku od Evrope.

Ekipa ukrajinske televizije napravila je improvizovani studio u skloništu još za prvo polufinalno veče, a Miroščenko je bez obzira na okolnosti dobro obavio posao.

Podsetimo, Ukrajina, koju je predstavljao Kaluš orkestar, nakon sabiranja glasova stručnog žirija i glasanja publike osvojila ukupno 631 poen, i tako postala pobednik 66. po redu Evrovizije. Drugo mesto osvojila je Velika Britanija, dok je srpska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, zauzela peto mesto.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track