POPULARNA PEVAČICA OBJAVILA 3D SNIMAK SVOJE V*GINE: Ceo svet poludeo kada je video najnovije izdanje ove velike ZVEZDE! (FOTO)
Foto: Profimedia

I ŠTA SAD?

POPULARNA PEVAČICA OBJAVILA 3D SNIMAK SVOJE V*GINE: Ceo svet poludeo kada je video najnovije izdanje ove velike ZVEZDE! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Madona je na svojoj Instagram priči otkrila deo najneobičnije NFT kolekcije i nije za one sa slabim srcem.

Kolekcija digitalne umetnosti obuhvata 3D skeniranje vagine 63-godišnje pevačice i prikaze Madone koja rađa drvo, leptira i stonogu. Nezamenljivi NFT ili tokeni postaju sve popularniji i slični su kriptovalutama.

Madona
foto: Printscreen/Instagram

NFT digitalizuje umetničko ili muzičko delo i pretvara ga u nepromenljivi token koji se čuva na blokčejnu. Jednom kada kupite NFT, on postaje vaše sopstveno umetničko delo i ne može se replicirati.

Tako se Madona udružila sa digitalnim umetnikom Bipleom kako bi uskočila u NFT kolo i napravila tri digitalno animirana dela. Iako se pevačica već proslavila objavljivanjem promiskuitetnih fotografija na društvenim mrežama, ovi digitalni video snimci to podižu na sasvim novi nivo.

Madona
foto: Printscreen/Instagram

NFT-ovi se mogu prodati za milione dolara, a Madonini će biti prodati tako da prihod ode u dobrotvorne svrhe koje ona izabere. Kolekcija u celini nosi naziv „Majka stvaranja“, što je u skladu sa grafičkim video-snimkom Madone kako rađa drvo. Još jedan Madonin NFT se zove „Majka evolucije“ i prikazuje je ponovo golu, ali na vrhu kamiona. Ovog puta je videla leptire kako lete iz njene vagine. Treći animirani video nosi naziv „Majka tehnologije“, a ovo je onaj koji prikazuje digitalne stonoge kako puze iz Madoninih intimnih delova.

Madona
foto: Printscreen/Instagram

- Kada smo Majk i ja odlučili da sarađujemo na ovom projektu pre godinu dana, bila sam uzbuđena što sam imala priliku da podelim svoju viziju sveta kao majke i umetnika sa Majkovim jedinstvenim gledištem. Bilo je to neverovatno putovanje koje smo zajedno izgradili od intelektualna ideja do emotivnih priča, rađanja umetnosti. Želela sam da istražim koncept stvaranja, ne samo način na koji dete ulazi u svet kroz žensku vaginu, već i način na koji umetnik rađa kreativnost. Želela sam da iskoristim ovu priliku da pomognem majkama i deci - rekla je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:26

Komšinica Goce Božinovske otkrila kakva je pevačica kad dođe u rodno mesto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track