Još jedna Guarana sa Jokićevim potpisom, u čast još jedne MVP titule!
Foto: Promo

Sova ponovo zakucava za Džokera, stigla MOĆNA VOĆNA POMORANDŽA

Još jedna Guarana sa Jokićevim potpisom, u čast još jedne MVP titule!

Zabava -

MVP od sada ima još jedno značenje, a to je "MOĆNA VOĆNA POMORANDŽA"! Nakon lepih vesti koje su nam pre nekoliko dana stigle preko bare, Guarana se odlučila na još jedan šmekerski potez. Ni ovaj put nije čestitala MVP titulu praznih ruku – i drugi istorijski uspeh Nikole Jokića proslavlja se uz novu Guaranu sa njegovim potpisom i novim ukusom – moćne voćne pomorandže.

Svi su priželjikavli, a onda se i desilo! Nikola Jokić, košarkaš Srbije, proglašen je drugu godinu zaredom za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni 2021/2022.

Nekadašnji 41. pik sa drafta je u borbi za trofej “Moris Podolf“ bio bolji od najvećeg konkurenta Džoela Embida iz Filadelfije, kao i Janisa Adetokumba iz Milvokija. Džoker je majstorski odigrao i postao 13. igrač kome je pošlo za rukom da se dve godine uzastpno ovenča prestižnom MVP titulom posle Karim Abdul-Džabara, Leri Birda, Medžik Džonskona, Džejmsa Lebrona, Majkla Džordana.

Kao što najniže rangiranom piku sa drafta u istoriji NBA polazi za rukom da nas stalno iznenađuje, tako nas je i Guarana ovim istorijskim potezom jednostavno bacila na kolena.

Guarana
foto: Promo

Nikada se do prošle godine nije desilo da domaći brend u čast vrhunskog sportiste odluči da personalizuje seriju proizvoda. Ova fenomenalna ideja prošle godine je prvi put je realizovana kada je Guarana izbacila limenku sa Džokerovim potpisom na opštu radost navijača. Sada su ovacije još jače!

Vest da su se udružili Sova i Džoker i doneli novi ukus – "MOĆNU VOĆNU POMORANDŽU” – zapalila je fanove.

  • Konačno neki novi ukus, čekanje se isplatilo – napisao je jedan od fanova na Instagramu.
  • Javni utiske kada probaš! - odgovaraju iz Guarane.
  • Ideemooo samo napreeed yeaaa! – komentarišu Džokerovi fanovi.
  • Pa nećemo u rikverc sigurno – odgovara Guarana tim.

I dosad smo navijali za Džokera, a dok čekamo naredne poteze ovog košarkaškog čarobnjaka, navijaćemo još vatrenije, uz limenku Guarane sa Jokićevim potpisom i ukusom pomorandže!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track