NIKO NIJE PRIMETIO DRAMU NA EVROVIZIJI UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka umalo PALA U NESVEST na bini, sad se oglasila i otkrila RAZLOG
Foto: Printscreen/RTS

NE OSEĆA SE DOBRO

NIKO NIJE PRIMETIO DRAMU NA EVROVIZIJI UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka umalo PALA U NESVEST na bini, sad se oglasila i otkrila RAZLOG

Pop kultura -

Pevačica i ovogodišnja voditeljka Evrovizije, Laura Pauzini, potvrdila je na svom Instagram profilu da je pozitivna na koronavirus, te da se ne oseća dobro. Laura se na Instagramu obožavateljima obratila na italijanskom, engleskom i španskom, s obizorm na to da je internacionalna zvezda.

Laura Pauzini
foto: Printscreen Instagram

Kada je tokom glasanja na ovogodišnjoj Evroviziji održanoj u Torinu, pevačica, ali ovoga puta i voditeljka spektakla Laura Pauzini nestala iz direktnog prenosa, sve je objasnila na društvenim mrežama sada, nakon završetka takmičenja.

Laura Pauzini
foto: Printscreen Instagram

"Kakva noć, ljudi. Neverovatno je koliko ste mi ljubavi poslali iz celog sveta. Želim da vas umirim i kažem da sam dobro. Tokom finala pao mi je pritisak bez ikakvog razloga i morala sam dvadeset minuta da se odmorim dok su me lekari pregledavali, na čemu sam im zahvalna. Poslednjih šest meseci imala sam pune ruke posla i zbog svega puno stresa, ali srećna sam da sam uspela da završim ovo divno veče sa svojim partnerima Alesandrom Katelanom i Mikom, kao i da smo mogli zajedno da proglasimo pobednike Evrovizije, divnu Ukrajinu", napisala je prvo Laura Pauzini na svom Instagramu.

glasanje, Evrovizija, Pesma Evrovizije, Evrovizija 2022
foto: Printscreen/RTS

Međutim, čini se da to sve nije bio samo stres i previše posla, budući da je sada pevačica objavila kako je zaražena koronavirusom.

"Ne osećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na covid-19 i iz toga sam razloga u samoizolaciji i ne mogu da putujem", napisala je.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen/Youtube

Zbog zaraze je morala da otkaže i put u Ameriku, gde je trebala da nastupi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track