NOSILA JE HALJINU OD 40 DOLARA, A IZGLEDALA JE KAO MILION: Eva Longorija na prvom pojavljivanju U KANU imala JEFTIN autfit (FOTO)
Foto: Profimedia

STVAR JE U SAMOPOUZDANJU

NOSILA JE HALJINU OD 40 DOLARA, A IZGLEDALA JE KAO MILION: Eva Longorija na prvom pojavljivanju U KANU imala JEFTIN autfit (FOTO)

Pop kultura -

Eva Longorija otkrila je za People da je uska zlatna pletena haljina koju je nosila na svom prvom pojavljivanju na Filmskom festivalu u Kanu 2005. godine koštala samo 40 dolara.

Glumica je otkrila da možete da izgledate kao milion dolara, a da za to potrošite manje od 100 dolara.

"Mislila sam, nosiću ovu pletenu zlatnu haljinu, to se čini kako treba", prisetila se Longorija trenutka kada je odabrala haljinu pre 17 godina.

Eva Longorija
foto: PASCAL GUYOT / AFP / Profimedia

"Niko ne bi pogodio da je to haljina od 40 dolara", dodala je.

Longorija, koja je tada bila zvezda serije "Desperate Housewives", koja je premijerno prikazana godinu dana pre, priznala je da "nije imala pojma šta je Kan" kada je haljinu kupila u prodavnici na Aveniji Melrose.

Glumica se čak prisetila svoje zbunjenosti na događaju kada ju je tadašnji predsednik kompanije upitao "koga" nosi (što znači, koju dizajnersku etiketu ima).

Eva Longoria
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Pitala sam kao, kako to misliš? Moje je", našalila se Longorija. "Svima se jednostavno svidela haljina, a ja sam mislila da je samo iz Melrosea!"

Posmatrajući unazad, Longorija je rekla da je taj trenutak dokazao da je sve u samopouzdanju i stilu, a ne o ceni haljine.

"Nije bitna haljina, žena je ta koja nosi haljinu", rekla je glumica.

Za ovogodišnju ceremoniju otvaranja festivala 17. maja, Longorija je odabrala dramatičnu crnu haljinu s volanima Alberte Ferretti sa zamršenim, apstraktnim detaljima i perlicama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

Običaji i zanimljivosti o godini tigra: Kad se Festival fenjera sreće sa Danom zaljubljenih…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track