HILJADITI KONCERT BENDA JE NEŠTO ŠTO NISMO MOGLI NI DA ZAMISLIMO: Atheist Rap već 33 godine na sceni, a sve spremno za SLAVLJE
Foto: Mikica Andrejić

bogat program u barutani

HILJADITI KONCERT BENDA JE NEŠTO ŠTO NISMO MOGLI NI DA ZAMISLIMO: Atheist Rap već 33 godine na sceni, a sve spremno za SLAVLJE

Kultura -

Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap održaće u večeras od 20 časova, svoj jubilarni hiljaditi koncert u Barutani, a ujedno će tim povodom i obeležiti 33 godine postojanja i rada!

Barutana
foto: Promo

Četiri godine nakon spektakulatnog nastupa, koji je ujedno bio i jedan od najboljih u njihovoj dugoj karijeri, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu, gde će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda, hitove sa kojima su se afirmisali i stekli širu publiku, dok će premijerno odsvirati i poslednja dva singla koja su objavili nedavno.

Ateist Rep
foto: Mikica Andrejić

"Hiljaditi koncert benda je nešto što nismo mogli ni da zamislimo da će nam se desiti kada smo počinjali, a i pre samo dve godine kada je počela pandemija, nismo bili sigurni da li ćemo dogurati do te cifre, iako nam je falilo još samo malo do jubilarnog broja nastupa. Međutim, pregurali smo kao ekipa sve nedaće u ovim olovno teškim vremenima i dočekali smo priliku da zajedno sa našim fanovima proslavimo ovaj nama, a verujemo i njima, veliki i dragoceni jubilej. Koncert u Barutaniće biti održan pre svega u čast svih koji nas bodre u prethodne 33 godine i bez kojih ne bismo danas bili tu gde jesmo. Upravo zbog njih ovog puta sviraćemo set listu koja će biti izbor najznačajnijih pesama benda iz svih perioda postojanja benda, ali i tri potpuno nove pesme koje publika u Beogradu nije još imala priliku da čuje uživo. Što se nas tiče, možemo sportskim žargonom da najavimo da ćemo ostaviti srce na terenu. Hiljaditi koncert se dešava samo jednom u karijeri i potrudićemo se da svima ostane u najboljem sećanju", poručuju članovi benda.

Ana Papović
foto: Ruben Tomas

Čuvena blues gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće sa svojim bendom u nedelju 22. maja, od 20 časova, u okviru evropske turneje na kojoj promoviše svoj poslednji album "Live for Live". Svoj povratak u rodni grad i proslavu dve decenije na sceni Ana sa radošću najavljuje i kaže da su joj naročito dragi koncerti u Beogradu, budući da se ne dešavaju baš često.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

GRME NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA! Počela grčka žurka u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track