PRIZOR OD KOGA SU SVIMA U KANU PADALE VILICE: Slavna manekenka GRUDI prekrila SAMO šljokičastim komadima! Ovo još nismo videli
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

SVI SU GLEDALI U NJU

PRIZOR OD KOGA SU SVIMA U KANU PADALE VILICE: Slavna manekenka GRUDI prekrila SAMO šljokičastim komadima! Ovo još nismo videli

Pop kultura -

Bivša brazilska manekenka Alesandra Ambrozio pojavila se kao pravo oličenje glamura na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, za koji je odabrala pomalo neobičnu kreaciju.

41-godišnja Alesandra odabrala je široku balsku haljinu s prozirnim gornjim delom, a grudi je prekrila s tek dva komadića šljokičastog materijala.

Alesandra Ambrosio
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Celu kombinaciju začinila je belim dugim rukavicama i nakitom i zasenila sve ostale oko sebe. Pozirala je sjajno raspoložena, pozdravljala okupljene novinare i fotografe i im slala poljupce.

Crvenim tepihom u Kanu prošetala je bez pratnje svog dečka, Ričarda Lija, od kojeg se odvaja u retkim trenucima i s kojim se ne libi da pred kamerama razmenjuje nežnosti. Pre Ričarda, Alesandra je bila u vezi s italijanskim dizajnerom Nikolom Odijem, a s bivšim verenikom, Džejmijem Mazurom, ima ćerku Anju i sina Nou.

Alesandra Ambrosio
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđeo Victoria's Secreta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

Inostrani horor film snimljen na brojnim lokacijama u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track