JE L OVO SAHRANA ILI VENČANJE? Mlada u CRNINI, on nosi MANTIJU: Bila je najnormalnija u celoj porodici, a onda se totalno OTKAČILA
Foto: Profimedia

šta im bi

JE L OVO SAHRANA ILI VENČANJE? Mlada u CRNINI, on nosi MANTIJU: Bila je najnormalnija u celoj porodici, a onda se totalno OTKAČILA

Pop kultura -

Kortni Kardašijan (43) i Travis Barker (46) otputovali su u Italiju, tačnije gradić Portofino, gde će imati još jedno svadbeno slavlje, ali ovoga puta sa širokim krugom porodice i prijatelja. Zvezde rijalitija "Keeping Up With Kardashians", članovi porodice Kardašijan stigli su u Italiju krajem ove nedelje.

Kardašijani, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Kortni i Travis navodno su iznajmili celi dvorac "Castello Brown" u kom će se i održati svečana ceremonija, piše Page Six.

Kortni Kardašijan, Trevis Barker
foto: Profimedia

Bubnjaru i rijaliti zvezdi ovo neće biti prvo venčanje. Naime, oni su već u braku. U nedelju 15. maja izrekli su sudbonosno "da" u kancelariji matičara u Santa Barbari u Kaliforniji.

Kortni je tada obukla usku belu kratku venčanicu s velom na glavi dok je Travis bio u crnom odelu. Na intimnoj ceremoniji bili su okruženi najužim krugom porodice i prijatelja, a s njima su bila i njihova deca Lendon (18), Alabama (16), Mejson (12), Penelopi (9) i Rejn (7).

S njom u Italiju je stigla cela Kardašijan-Džener porodica koja se dodatno potrudila da baš sve oči ovog vikenda budu na njima. Nakon večere u jednom od elitnih restorana na obali, društvo je prošle subote uživalo na jahti, a najviše pažnje privukla je mlada koja je obukla mini, crnu haljinu brenda Dolce & Gabbana s likom Device Marije na stomaku.

Kortni Kardašijan, Trevis Parker, Travis Parker
foto: Profimedia

Sličnu haljinu je pre nekoliko godina već nosila njena sestra Kim, dok se Travis odlučio za crnu haljinu nalik svešteničkoj mantiji. Kortni je uz crnu venčanicu nosila crni veo s plavim rubom od čipke, a internet komentatori ističu kako je zvezda potpuno "pobrkala lončiće".

Kardašijani, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Izdanja slavnih sestara iz Italije nazivaju neukusnima i smešnima, posebno mladu koja se u potpunosti promenila otkad je s Travisom. Počela je drugačije da se ponaša, ali i oblači, iako je dugo važila za najmanje eksponiranu i najnormalniju sestru. Takođe, njeno razmenjivanje nežnosti sa suprugom u javnosti po mnogima prelazi granicu dobrog ukusa, ali oni se ne obaziru.

Kortni Kardašijan, Trevis Parker, Travis Parker
foto: Profimedia

Naravno, ni Kris Džener, odnosno majka mlade je morala da se takmiči sa svima njima.

Inače, kako prenose strani mediji, na venčanju će se pojaviti i slavna Bijonse sa mužem, Džej Zijem.

Bijonse se prijavila u hotel u italijanskom selu Portofino gde borave i ostale zvanice slavnog para.

Kardašijani, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

- Bilo je oko 20 prijatelja i porodice para koji su odseli u hotelu i svi su bili vrlo prijateljski raspoloženi, elegantni i uzbuđeni zbog venčanja. Razgovarali su uz bazen. Grad je poludeo kada su Kardašijani stigli i svi su izgledali neverovatno srećni - rekao je jedan izvor za medije.

Kardašijani, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Inače, skupocjenu jahtu su dobili uskoro rastavljeni par, Kim Kardašijan (41) i Kanje Vest (44) od porodice Karter. Pevačica Bojonse Nouls Karter (40) i njen suprug Džej Zi (50) zbog snimanja realitija i navodnog neslaganja s Kanjeovom izabranicom Kim, nisu bili na njihovom venčanju 2014. godine u Italiji. No čini se kako se Bijons itekako sviđa Kimina starija sestra, Kortni koja nikada nije krila da je njen veliki fan i da često deli snimke njenih koncerata po društvenim mrežama. Ona je bila i na zabavi povodom Oskara koju su priredili Bijonse i njen muž.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja