ZNATE LI KO JE BRAT DRAGANA BJELOGRLIĆA? Njegovo ime videli ste mnogo puta, a pogledajte koliko liči na poznatog glumca! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

NEVEROVATNO KOLIKO LIČE

ZNATE LI KO JE BRAT DRAGANA BJELOGRLIĆA? Njegovo ime videli ste mnogo puta, a pogledajte koliko liči na poznatog glumca! (FOTO)

Pop kultura -

Sigurno vam je zapalo za oko na uvodnim špicama raznih serija i filmova ime Goran Bjelogrlić, i sigurno ste ga odmah povezali sa Draganom Bjelogrlićem. Da, njih dvojica su rođena braća, ali i poslovni saradnici dugi niz godina.

Goran Bjelogrlić je uspešan filmski producent i zajedno sa Draganom Bjeloglićem vodi producentsku kuću. Kroz čitavu karijeru bio je "partner iz senke" i velika podrška svog brata.

Dragan Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Radio je na filmovima kao što su "Lepa sela lepo gore", "Rat uživo", "Ivkova slava". Naravno, učestvovao je i u svakom autorskom projektu Dragana Bjelogrlića koji je oduševio publiku - od serije "Vratiće se rode", preko "Montevidea", pa do "Senki nad Balkanom", a nije neuobičajeno da se i pojavi pred kamerama u malim ulogama.

Svako će primetiti koliko braća liče i koliko su bliski, mada izgleda da su im karakteri dosta drugačiji. Uostalom, o tome govori i činjenica da mnogi i dalje ne znaju kako Goran Bjelogrlić izgleda.

- Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom celog detinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima - otkrile su "Blicu" svojevremeno njihove komšije iz Barande.

U svakom slučaju, izgleda da su braća našla dobar sistem za saradnju, a dokaz je svaki uspeh njihovih projekata.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track