BIVŠA JOJ IZVRŠILA SAMOUBISTVO, UMALO JOJ AMPUTIRALI RUKU, A SAD JU JE OGREJALO SUNCE: Komičarka ima novu devojku i opet je srećna
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

BIVŠA JOJ IZVRŠILA SAMOUBISTVO, UMALO JOJ AMPUTIRALI RUKU, A SAD JU JE OGREJALO SUNCE: Komičarka ima novu devojku i opet je srećna

Pop kultura -

Legendarna komičarka Rozi O'Donel ima novu devojku i spremna je da je predstavi celom svetu. Na prvi dan meseca posvećenog Prajdu i LGBTQ zajednici na Instagramu je objavila fotografiju devojke Ejmi i sebe dok se grle.

"Srećan vam Prajd mesec svima" napisala je Ejmi na svom profilu ispod iste fotografije.

Da se nešto događa s njenim ljubavnim životom komičarka je dala naslutiti pre desetak dana, kad je objavila fotku kako se drži s nekim za ruku.

"A kako vama protiče vikend", pitala je fanove.

Podsetimo Rozi O'Donel sa bivšom suprugom Keli Karpenter ima četvoro dece - sinove Parkera i Blejka i ćerke Čelsi i Vivijen.

Par se razveo još 2004. godine, ali Rozi je od tad imala još jedan brak koji se završio razvodom. Sa drugom suprugom, Mišel Raunds, ima ćerku Dakotu, staru 9 godina, a 2017. godine, dve godine nakon razvoda, Mišej je počinila samoubistvo.

O'Donelovoj se umalo dogodio i treći brak, ali je veridba s Elizabet Runi pukla 2019. godine.

Komičarka iza sebe ima buran ljubavni život, ali i veliku karijeru. Ipak i dalje je najpoznatija po šouu "The Rosie O'Donnell Show", koji je za trajanje između 1996. i 2002. osvojio nekoliko Emmy nagrada.

Javno se svađala s Donaldom Trampom i oštro kritikovala politiku Džordža Buša zbog rata u Iraku. Zagovornica je lezbijskih prava i prava gej parova na usvajanje dece, autorka je brojnih blogova, knjiga i podkasta, a imala je i velikih problema sa zdravljem.

Dete, Usvajanje, Rozi ODonel
foto: Tviter

U leto 2000. se zarazila stafilokokom, nakon što je slučajno posekla prst na ruci kad je pokušala da odseče parče papira sa štapa za pecanje. S infekcijom se borila nedelja, i umalo su joj amputirali ruku, a u jednom od skečeva za sve je optužila Džordža Buša.

- Na pecanje sam prvenstveno htela da odem da izbegnem njegovu konvenciju na televiziji - izjavila je. Ipak, jednom je i priznala kako se često bori s depresijom, a 2012. je preživela srčani udar. Lekari su joj rekli da joj je glavna arterija 99 odsto zapušena, te su joj ugradili stent. Zbog toga je promenila način ishrane i jede isključivo hranu biljnog porekla.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:50

Javna rasprava o istopolnim brakovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track