KONOBARICA NE MOŽE DA DIŠE ZBOG ALERGIJE! Dečko joj predložio BIZARNO rešenje: Kada je videla poruku zamalo da padne u NESVEST!
Foto: Shutterstock

Plaši se reakcije roditelja

KONOBARICA NE MOŽE DA DIŠE ZBOG ALERGIJE! Dečko joj predložio BIZARNO rešenje: Kada je videla poruku zamalo da padne u NESVEST!

Žena -

Loiz Vajt je priznala da ne može da podnese alergiju koja je muči, a njen dečko je imao nesvakidašnji predlog kako bi je izlečio.

Konobarica je pokušala na sve načine da izleči svoju boljku, a ništa joj nije pomagalo. Početak lepog vremena je za nju predstavljao horor film.

Ona je priznala da je njenom dečku smešno kada vidi koliko je razdražljiva, a Loiz kaže da joj užasno smeta što joj sve vreme curi nos i suze oči. Zato je njen izabranik dobio genijalnu ideju, pa joj je predložio da će joj to saopštiti kada dođe kući.

"Razmišljala sam i o tome kako imam divnog dečka koji je toliko brižan i koji me toliko voli da je ceo dan tražio rešenje iako zna da sam i ja tražila.

Smejali smo se neko vreme i onda sam otvorila njegove nove poruke. "Čini se da je najbolje rešenje za tvoj problem analni seks", napisao mi je on.

Devojka je priznala da se nije naljutila, iako nije našla rešenje za svoj problem, ali da je to odgovor njenog dečka za sve. Sada kada je objava postala viralna, malo je zabrinuta šta će o dečku misliti njeni roditelji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Kako da svedete simptome alergije na minimum

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track