MISLIM DA BIH SE SETIO DA SAM VIDEO P*NIS GOSPODINA DEPA! Najluđe scene iz SUDNICE: To je najčudnije svedočenje koje sam video!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

MISLIM DA BIH SE SETIO DA SAM VIDEO P*NIS GOSPODINA DEPA! Najluđe scene iz SUDNICE: To je najčudnije svedočenje koje sam video!

Pop kultura -

Posle šest nedelja, konačno je okončano suđenje u slučaju Džonija Depa i Amber Herd presudom kojom je Amber proglašena krivom za klevetu, za koju će bivšem mužu morati da plati 15 miliona dolara odštete.

Suđenje je poslednjih mesec i po dana najgledaniji događaj na svetu i podiglo je veliku medijsku prašinu. Spisak čudnih i smešnih momenata sa suđenja je dugačak, ali ovo su neki od najpopularnijih i najluđih, a na vama je da glasate koji od njih još uvek zaslužuje titulu „GLAVNOG“ momenta.

Moj pas je stao na pčelu

Amber je u svom svedočenju opisala šta se dogodilo nakon svađe između nje i Džonija.

- Izašli smo iz prikolice i u nekom trenutku moj pas je zgazio pčelu - rekla je ona sa izrazom lica koji je postao viralan na internetu.

- Otišli ​​smo kod veterinara i nastavili da uživamo na odmoru - objasnila je ona.

Advokatica Amber Heard prigovorila na sopstveno pitanje

„Prigovor“ i „Hersej“ su bile najčešće korišćene reči advokaticde Amber Herd, koje su delovale kao agresivna strategija da se Dep i njegov tim sateraju u ćošak. Međutim, ova taktika ubrzo je izazvala smeh kada je u jednom trenutku prigovorila na sopstveno pitanje.

Novinar TMZ-a odgovorio Amberinoj advokatici na opasku o "15 minuta slave"

Depov tim je pozvao novinara Morgana Tremaina da svedoči na sudu kako bi razgovarali o seriji fotografija koje je TMZ napravio za Amber 2016. godine.

Amberina advokatica optužila je Tremejna da je došao da svedoči da bi dobio svojih „15 minuta slave”, na šta je reporter odgovorio da je „mogao da kaže isto za nju jer je uzela Amber za klijenta”.

"A mega pint"

Advokatica Amber Herd ispitala je Depa o video snimku koji je tajno snimila njegova bivša žena dok je razbijao kuhinjske ormariće nakon što je popio čašu vina. Depa je advokatica upitala „Da li je tačno da je pre incidenta natočio ’mega pintu’ crnog vina”, što je nasmejalo glumca.

- Nalio sam sebi veliku čašu vina. Mislio sam da je potrebno - odgovorio je sa osmehom.

Alehandro Romero pušio e-cigaretu i vozio automobil za vreme svedočenja

Alehandro Romero je bio čuvar u zgradi Eastern Columbia, gde je Dep imao čak pet penthausa. On se u sudnici javio putem video poziva, a njegovo svedočenje je nasmejalo mnoge. Tokom svedočenja, Romero je pušio e-cigaretu i vozio automobil.

- Ovo je najčudnije svedočenje koje sam ikada video - rekao je sudija.

Bizarna reakcija psihologa na "Vili Vonk" pitanje

Amberinog svedoka, psihologa dr. Davida Spiegela, pitali su da li mu Depova uloga Vilija Vonke u filmu Čarli i fabrika čokolade išta znači.

- Da li ste gledali taj film dok ste proučavali njegove kognitivne sposobnosti? - glasilo je piranje Pitanje je glasilo, ali je Špigl bio zbunjen i čak je pitao sudiju da li zaista mora da odgovori.

Međutim, ono što je postalo mim na internetu je reakcija psihologa nakon postavljenog pitanja. Počeo je da oblizuje usne i otvara usta, što je čak navelo Depa u sudnici da napravi zbunjen izraz lica.

Džoni Dep se smije na sudu dok telohranitelja pitaju o glumčevim genitalijama

Tokom ispitivanja Džoni Dep je prasnuo u smeh kada je advokatica Amber Herd pitala njegovog telohranitelja da li je video glumčeve genitalije kada je navodno urinirao u predvorju njihove kuće u Australiji.

- Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne? - pitala je advokatica. Britanski telohranitelj je negirao optužbe i rekao: „

- Mislim da bih se setio da sam video penis gospodina Depa.

Tajanstveni izmet

U jednom od najbizarnijih trenutaka suđenja, Dep je optužio Herd da je obavila nuždu u krevetu koji su delili nakon svađe oko njenog rođendana 2016. godine. Fotografija incidenta je podeljena na sudu, ali Herd je to negirala, tvrdeći da je pravi krivac njihov pas.

Advokatica Amber Heard pitala psihološkinju Džonija Depa o mafinima

Advokatica Amber Herd, Elejn Bredehoft, skrenula je sa glavne teme dok je ispitivala psihologa kojeg je Dep angažovao i fokusirala se na činjenicu da je psiholog jednom doneo mafine Amber.

- Mogu li da razjasnim kontekst situacije kako bismo prestali da pričamo o mafinima? - pitao je psiholog pre nego je objasnila pozadinu priče.

Isak Baruč se smije zbog pitanja o "Amika" kremi

Amberina advokatica je pitala Depovog prijatelja da li je video da je Amber nosila kremu „Amika” noć nakon što ju je Dep navodno udario da pokrije povrede, što je zapravo pogrešan izgovor imena kreme Arnika. Baruh je odgovorio da ne zna, ali mu je advokatica postavila isto pitanje još nekoliko puta zaredom, što je Baruha u jednom trenutku nasmejalo na sav glas.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track