OVI HOROSKOPSKI ZNACI NAJČEŠĆE ŠPIJUNIRAJU PARTNERE! Najnesigurniji su i prave najveće gluposti: Oni saznaju sve što RADITE!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OVI HOROSKOPSKI ZNACI NAJČEŠĆE ŠPIJUNIRAJU PARTNERE! Najnesigurniji su i prave najveće gluposti: Oni saznaju sve što RADITE!

Zanimljivosti -

Poverenje je jedna od glavnih stavki zdrave, kvalitetne ljubavne veze. Bez poverenja svaka veza će se raspasti. Problemi sa poverenjem mogu lako da izazovu osećanja ljubomore, nesigurnosti i izdaje i da obe osobe u vezi pate.

Nesigurnost u vezi može dovesti do špijuniranja ljubavnih partnera, svađa i beskrajne frustracije. Ova četiri horoskopska znaka su najnesigurniji u ljubavnoj vezi i špijuniraju svoje partnere.

horoskop, ljubav, horoskopski znaci, astrologija, par
foto: Profimedia

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova, pa nije ni čudo što je na ovoj listi. Rakovi veruju u pojam duboke ljubavi i nose sa sobom veliku dozu emocionalne nesigurnosti zbog koje se plaše raskida. Čak i najmanja promena u ponašanju partnera može ih dovesti do toga da postanu pravi špijuni.

Lav

Kada ih neko privlači, Lavovi su veoma introvertni i osetljivi. U vezi razmišljaju srcem, a ne umom. U glavi mogu da zamisle mnoštvo potpuno isceniranih situacija, a dovoljan im je jedan signal da počnu da prisluškuju partnerove razgovore i provere i najmanji detalj.

Online kupovina, Hangar, Technostore, detektiv, kamera, špijuniranje, oprema, olovka, prisluškivanje, laž, prevara
foto: Profimedia

Ovan

Pošto je veoma radoznao i impulsivan, Ovan može sve reći u lice. Ovnovi ne veruju svom partneru čak i ako su u dugoj vezi. Poznati su po tome što kreiraju lažne scenarije u svojoj glavi i skeniraju svaku reč koju im partner kaže. Ako je i najmanji detalj njihovog partnera sumnjiv, njihova radoznalost će ih naterati da to prouče.

Vaga

Vage su izuzetno nesigurne prirode. Koliko god da ih partner ubeđuje u ljubav i dokazuje im poverenje, oni su stalno na ivici nesigurnosti. Iskreni su i očekuju to od partnera, a dok ga špijuniraju veoma su oprezni jer ne vole da se izvinjavaju partneru ako slede pogrešne instinkte.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track