PRINC ČARLS TOTALNO OLADIO HARIJA I MEGAN MARKL NA PROSLAVI: Drugoj snaji uradio nešto o čemu mediji ne prestaju da pričaju! VIDEO
Foto: Profimedia

kulira

PRINC ČARLS TOTALNO OLADIO HARIJA I MEGAN MARKL NA PROSLAVI: Drugoj snaji uradio nešto o čemu mediji ne prestaju da pričaju! VIDEO

Pop kultura -

Princ Čarls je tokom mise u Katedrali Sv. Pavla poslao poljubac rukom snaji Kejt Midleton dok su se pozdravljali u crkvi.

Čarls i Kamilla stigli su nakon princa Vilijama i Kejt pa su nakon pozdrava zajedno otišli na svoja mesta. Čarls je u ranijim susretima znao da Kejt poljubi dva puta u obraze, ali danas su ih kamere snimile u drugačijem činu, piše Daily Mail.

Sam gest mnogi su smatrali simpatičnim, dok su drugi proglasili samo veštim taktičarom. Naime, dok se pozdravljao s Vilijamom i Kejt u tom je trenutku u crkvu ušao princ Hari i Megan Markl.

Njih nije pozdravio pa je zahvaljujući dobrom planu i organizaciji, seo zajedno s Kamillom daleko od njih.

Megan Markl, kraljevska porodica, princ Čarls, princ Hari
foto: Profimedia

Ovo je prvi puta da su Hari i Megan zajedno s ostatkom porodice u javnosti. Otkako su se odselili u Kaliforniju završili su s kraljevskim životom pa su se distancirali od porodice.

Dve porodice su i dalje u svađi nakon što je Hari optužio toca jer mu je uskratio financijsku pomoć, a Megan je tvrdila da su neki članovi porodioe komentarisali boju kože sina Arčija pre nego se rodio.

princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

DOBRO SE REKLAMIRAJU! Stručnjaci o svađi Zorane Mihajlović i Vladimira Đukanović: EVO KOJE POZICIJE IH OČEKUJU POSLE OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track